Muziekinstallatie bedrijfsrestaurant Dutch Tech Campus
20 mei 2021 
2 min. leestijd

Muziekinstallatie bedrijfsrestaurant Dutch Tech Campus

Projectomschrijving

Dutch Break is het bedrijfsrestaurant van Dutch Tech Campus in The Centre in Zoetermeer. Deze campus is gelegen op het voormalige Siemens complex langs de snelweg A12. De locatie bestaat uit maar liefst 130.000 m² met daarop 10 gebouwen met 40.412 m² kantoorruimte. Installatiepartner Next Level Audiovisueel mocht in opdracht voor de Vermaat Groep de muziekinstallatie voor het nieuwe bedrijfsrestaurant leveren en installeren. Het doel van deze muziekinstallatie is het weergeven van prettige achtergrondmuziek tijdens de lunch.

Sfeer door muziekinstallatie bedrijfsrestaurant

Een complex als de Dutch Tech Campus kan natuurlijk niet zonder eigen a la carte brasserie. Duizenden mensen werken op dit complex en zoeken tijdens de lunch een stukje ontspanning op. Horeca Groep Vermaat heeft de verantwoordelijkheid voor de alle horeca op de campus en zorgt in brasserie Dutch Break dan ook voor een gastvrije ontvangst en verzorging van de gasten. Achtergrondmuziek mag hier natuurlijk niet ontbreken, omdat dit bijdraagt aan een aangename sfeer in het bedrijfsrestaurant.

Gesprekken maskeren – privacy

Wanneer een muziekinstallatie in een bedrijfsrestaurant goed is afgesteld zorgt het niet alleen voor sfeer, maar maskeert het ook gesprekken aan verschillende tafels. Omdat de muziek op het juiste volume staat afgesteld kan er niet worden meegeluisterd. Wel zo fijn wanneer er zakelijke gesprekken plaats vinden. Het geeft een gevoel van privacy dat op geen enkele andere wijze gerealiseerd kan worden dan door het juist toepassen van de muziek.

Perfecte spreiding van het geluid

Next Level Audiovisueel heeft binnen deze muziekinstallatie gekozen om te werken met een groot aantal inbouwluidsprekers, die netjes en subtiel in het plafond zijn ingebouwd. Er is heel goed gekeken naar de onderlinge afstanden tussen de luidsprekers, zodat deze zorgen voor een perfecte dekking van de achtergrondmuziek. Door meer luidsprekers toe te passen kan het volumeniveau naar beneden worden gebracht en sluit de deken van muziek in het hele bedrijfsrestaurant mooi op elkaar aan.

Muziek afspelen zonder storingen

De basis van de muziekinstallatie is een professionele internetradio. Hiermee kan muziek worden afgespeeld in hoge kwaliteit, die niet stoort. Op de installatie is ruimte gelaten voor het aansluiten van andere muziekbronnen. Denk hierbij aan een streaming device van een officiële muziekdienst of via een telefoon. Via één van de vier knoppen op de versterker kan de bron worden gekozen. Middels een grote, ronde volume knop kan de muziek overal tegelijk harder of zachter gezet worden. Optioneel kan er eenvoudig een microfoon worden aangesloten, zodat de installatie ook voor presentaties gebruikt kan worden.

Geluidsinstallatie in uw bedrijfsrestaurant?

Wilt u uw bedrijfsrestaurant of kantine ook voorzien van een geluidsinstallatie om muziek weer te geven en te kunnen presenteren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om de perfecte geluidsinstallatie te plaatsen. Niet alleen voor muziek en presentaties, maar ook gekoppeld met uw beeldschermen of projector. Neem een kijkje op onze speciale pagina over geluidsinstallaties voor de horeca of kantine. Of vraag direct een gratis offerte aan. U ontvangt binnen 1 werkdag advies op maat.

Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie.

 

Reactie plaatsen