Business Audio Systems Geluidsinstallatie Horeca

Geluidsinstallatie horeca

Kies voor onze Horeca Geluidsinstallatie met uitmuntende muziekweergave die speciaal ontwikkeld zijn voor de gastvrijheidssector

Business Audio Systems Geluidsinstallatie Horeca

Geluidsinstallatie horeca

Kies voor onze Horeca Geluidsinstallatie met uitmuntende muziekweergave die speciaal ontwikkeld zijn voor de gastvrijheidssector

Business Audio Systems Geluidsinstallatie Horeca

Hoge kwaliteit

Hoge kwaliteit (achtergrond) muziek
Business Audio Systems Geluidsinstallatie Horeca

Simpel te bedienen

Onderhoudsvrije installaties

Business Audio Systems Geluidsinstallatie Horeca

Niet goed, geld terug

5 jaar garantie

Een goede horeca geluidstallatie: Wat zijn de voordelen?

Goede kwaliteit muziek is van groots belang in de gastvrijheidssector. Bij ontvangst, verblijf en afscheid heeft de sfeer van geluid en het geluidsvolume invloed op het welzijn van uw gasten. Een goede horeca geluidsinstallatie zorgt hiervoor.
Business Audio Systems Geluidsinstallatie Horeca

Een hartelijk welkom

De eerste indruk van uw pand, locatie of omgeving is belangrijk. Muziek helpt hier ook bij. Gasten doen de jas uit en krijgen een nieuwe jas aangereikt middels een deken van muziek. 
Business Audio Systems Geluidsinstallatie Horeca

Uw gasten voelen zich goed

Het welzijn van uw gasten staat voorop. Door te kiezen voor een horeca geluidsinstallatie met achtergrondmuziek met uitstekende geluidskwaliteit zorgt u voor een goed gevoel
bij uw gasten.
Business Audio Systems Geluidsinstallatie Horeca

Het volume staat in het teken van uw gasten

Tijdens het verblijf is volume ontzettend belangrijk. Zowel te hard als te zacht kan als vervelend worden ervaren. Met een goede geluidsinstallatie in uw horeca gelegenheid kunt u hier doeltreffend op inspelen.
Business Audio Systems Geluidsinstallatie Horeca

Geen technisch gedoe

U bent geen technicus. Maar u wilt uw gasten met alle plezier faciliteren. Met een goede geluidsinstallatie bent u nooit meer bang om de microfoon aan te sluiten. 
Business Audio Systems Geluidsinstallatie Horeca

Een fluitend afscheid

Het betalen van de rekening is belangrijk, maar een zorgvuldig afgestemde geluidsinstallatie met prettige muziek kan er ook voor zorgen dat uw gasten neuriënd en fluitend uw zaak verlaten. 

Specifiek op zoek naar een horeca geluidsinstallatie voor uw ruimte?

Business Audio Systems Geluidsinstallatie Horeca Cafe

Café

Business Audio Systems Geluidsinstallatie Horeca Restaurant

Restaurant

Business Audio Systems Geluidsinstallatie Horeca Hotel

Hotel

Een multifunctionele horeca geluidsinstallatie

Een slimme geluidsinstallatie helpt u commercieel inspelen op de wensen van uw gasten. Volume, klank en muziekkeuze zijn belangrijk, net als een uitmuntende verstaanbaarheid tijdens het gebruik van een microfoon. Uw medewerkers kunnen feilloos met alle technische vragen van uw gasten overweg, omdat de geluidsinstallatie makkelijk te bedienen is en altijd goed werkt. 

Business Audio Systems Geluidsinstallatie Horeca

Muziek

Muziek is onmisbaar in uw café, restaurant of hotel. Soms rustig op de achtergrond, maar ook nadrukkelijk op de voorgrond bij feesten en partijen.


Klank is hierbij ontzettend belangrijk, want ondanks een hoge volumestand wilt u dat de muziek prettig blijft om aan te horen. 

Business Audio Systems Geluidsinstallatie Horeca

Presenteren

Uw gasten voeren graag het woord. Zeker wanneer het gaat om zakelijke bijeenkomsten, bruiloften of jubilea. Faciliteer uw gasten en zorg voor een verstaanbare horeca geluidsinstallatie met kraakheldere microfoon.

Wij stellen de installatie dusdanig in, zodat u gegarandeerd bent van een helder geluid.

Business Audio Systems Geluidsinstallatie Horeca

Vergaderen

Wanneer u vergaderfaciliteiten aanbiedt, dan willen uw gasten waar voor hun investering. Er is niets vervelender dan stress op locatie, zodra uw gasten arriveren in de ochtend en hun apparatuur willen aansluiten. Wij stemmen onze geluidsinstallaties af op uw AV-faciliteiten en kunnen hier desgewenst ook over mee denken.

Hoe zit dat in de praktijk?

Geert van Loon is eigenaar van Lovano Kitchen and Bar. Hij heeft recent geïnvesteerd in goed geluid in zijn zaak.

Referenties waar we trots op zijn! Gastvrijheid zoals het HOORT.

Business Audio Systems Geluidsinstallatie Horeca

Geluidsinstallatie horeca Urban Hotel Fitz Roy

Een wandeling door Urban Hotel Fitz Roy is een ware beleving. Ze zetten namelijk in op gasten die net iets extra willen of die ervoor kiezen om een dag in of rondom het hotel te verblijven. De muziek in de bar met warme klanken, fijne bassen en eenvoudige bediening voor het personeel zorgt hierbij voor een huiselijk gevoel.
Business Audio Systems Geluidsinstallatie Horeca

Geluidsinstallatie horeca The Greenhouse NH Hotel

In de zomer van 2018 opende NH Hotel Schiphol haar nieuwe restaurant en evenementenlocatie The Greenhouse. Dankzij het toepassen van een flexibele horeca geluidsinstallatie is deze fantastische locatie klaar voor alle type events. Van feesten met DJ’s tot zakelijke bijeenkomsten tot fijne subtiele klanken tijdens het diner. Hierbij is de geluidsinstallatie tot in de puntjes gekoppeld met beamers, projectors en displays. 
Business Audio Systems Geluidsinstallatie Horeca

Audiosysteem restaurant Bistro T-Bone

Bistro T-Bone is een begrip in Twente. Zelfs minister-president Rutte komt hier regelmatig een vorkje prikken. Bij binnenkomst wordt u hartelijk ontvangen door een aangenaam stukje muziek. Tijdens het diner vult achtergrondmuziek de leegtes op die gasten achterlaten. Overal is sfeer en worden tafelgesprekken gemaskeerd door de subtiele klanken van de muziek. Tijdens bijeenkomsten wordt de microfoon gepakt en is de spreker luid en duidelijk te verstaan. 

Wij hebben geluidsinstallaties mogen plaatsen bij:

Business Audio Systems Geluidsinstallatie Horeca

Veelgestelde vragen

Geluidsinstallatie Horeca 1

Waaruit bestaat een horeca geluidsinstallatie?

Een geluidsinstallatie wordt in de basis opgebouwd uit 5 componenten. De speakers, de versterker, een bediensysteem en de radio (of Spotify). Het laatste component is de kabel, waarmee alle onderdelen aan elkaar worden verbonden. Optioneel kan er een draadloze microfoon gekoppeld worden voor presentatiedoeleinden.

Als extra opties is het mogelijk om lokaal in ruimtes een aansluitpaneel te maken. Hierop kan bijvoorbeeld een DJ inprikken met zijn DJ set. Of iemand kan de audio van zijn laptop erop aansluiten. Hierbij is het een optie dat de geluidsinstallatie ook lokaal in de ruimte bediend kan worden. Via een bedieningspaneel, maar ook bijvoorbeeld via een tablet of smartphone. Dit zijn wel oplossingen die de prijs omhoog drijven.

Kan de geluidsinstallatie gekoppeld worden met de ontruiming?

Ja, dit is mogelijk. In het geval van een hotel of groot zalencentrum zelfs noodzakelijk. De audio van de geluidsinstallatie wordt hierbij afgekapt, zodra de ontruiming geactiveerd wordt. In het geval van een restaurant of café/bar zal dit minder toegepast worden.

Kan de installatie ook draadloos?

Systemen als Sonos zijn natuurlijk bekend, maar blijken in de praktijk niet even stabiel. Dit komt vanzelfsprekend omdat dit soort oplossingen speciaal voor de huiskamer is ontworpen. We houden de ontwikkelingen op draadloos gebied goed in de gaten en zodra er een kwalitatief goed systeem op de markt is zullen we dit direct gaan testen. Wel kan er draadloos worden gestreamd, zodat medewerkers vanaf een telefoon muziek kunnen afspelen over de centrale geluidsinstallatie. Hierbij kan bijvoorbeeld een Sonos Connect worden geïntegreerd.

De beste speakers voor in de horeca

Het hangt er natuurlijk helemaal vanaf wat gerealiseerd moet worden. Achtergrondmuziek, disco of presenteren. Ook wordt goed gekeken naar de ruimte. Wat zijn de afmetingen? Waar bevinden zich uw gasten? Waar vandaan wordt gepresenteerd? Waar is de bar? Waar staat de DJ? Deze en nog veel meer zaken staan aan de basis van onze keuze voor de beste speakers. We hebben een assortiment van 280 speakers. En hier gaat zeker wat voor u tussen zitten.

Lees meer

Kan ik alle functies combineren in 1 installatie?

Disco, achtergrondmuziek en presenteren? Een ochtend preset of een feest preset? Wij maken het eenvoudig voor u. De apparatuur waarmee wij werken is volledig vrij te programmeren. Wel hangt hier een kostenplaatje aan vast. Maar wanneer u bereid bent te investeren in een stuk gemak en welzijn voor uw gasten, dan kunnen wij u het leven heel aangenaam maken door alle mogelijkheden binnen 1 systeem te integreren. Het hoeft natuurlijk niet zo complex. Alleen een volumeknop en een bronkeus op een apparaat kan ook en kost u een stuk minder.

Geluidsinstallatie Horeca 2

Afspeelmogelijkheden

Wij zijn compatible met alle vormen van afspeelmogelijkheden die u wilt. Muziekcomputers, streaming devices, muziek vanaf een server, Spotify of een mengpaneel van een DJ. U noemt het maar op en wij kunnen ermee overweg.

Tegenwoordig heeft elk bedrijf in Nederland een stabiele internetverbinding. Daarom is de keuze voor internetradio logisch. U voorkomt hiermee storingen en bovendien krijgt u de keuze uit duizenden radiozenders. Hier zitten ook veel zenders tussen die non-stop spelen. Dus zonder muziek en zonder veel gepraat van DJ’s.

Kan ik zelf een centrale geluidsinstallatie plaatsen?

Onze voorkeur gaat hier niet naar uit, maar we begrijpen natuurlijk wel dat u hier budget kunt winnen. Zeker wanneer u beschikt over een aantal handige jongens in uw team. Onze audiospecialisten denken in dit geval graag met u mee. Zo zorgen we voor een aansluitschema, zodat jullie de speakers zelf kunnen installeren. Na installatie komen we de installatie wel graag in bedrijf stellen, zodat u verzekerd bent van een goede weergave.

Wie komt de geluidsinstallatie plaatsen?

Wij werken in Nederland nauw samen met een groep getrainde en gecertificeerde installatiepartners. Zij zijn verdeeld over Nederland en wij zullen uw installatie dan ook altijd laten plaatsen door een installateur die bij u in de buurt te vinden is. Wij zijn van mening dat dit qua service en aanpak de beste manier is. Deze installateurs zijn gespecialiseerd in de aanleg van audio (en vaak ook video) en kunnen samenwerken met uw elektrotechnisch installateur, IT-leverancier, technische dienst of facilitaire afdeling.

Hoeveel jaar garantie krijg ik op mijn geluidsinstallatie?

Onze installaties worden geplaatst met 5 jaar garantie op de apparatuur. Componenten die binnen 3 maanden defect gaan worden kosteloos vervangen door een nieuw apparaat. Defecten na deze 3 maanden en binnen 5 jaar worden kosteloos gerepareerd door onze serviceafdeling. In geval van nood kan uw installateur voorzien in een vervangend model.

Belangrijk om te vermelden is dat onze installateurs niet weggaan voordat u tevreden bent. Hierbij geldt onze niet goed, geld terug garantie. Bent u niet tevreden? Dan doen wij er alles aan om dit te veranderen.

Business Audio Systems Geluidsinstallatie Horeca

Geluidsinstallatie in jouw horeca gelegenheid?

Vraag jouw gratis offerte voor een geluidsinstallatie aan!
Business Audio Systems Geluidsinstallatie Horeca

Geluidsinstallatie in jouw horeca gelegenheid?

Vraag jouw gratis offerte voor een geluidsinstallatie aan!
arrow_drop_up arrow_drop_down