Geluidsinstallatie Bedrijfskantine

Geluidsinstallatie bedrijfskantine

Dankzij een slimme geluidsinstallatie kan uw kantine of bedrijfsrestaurant multifunctioneel ingezet worden.

Zoek je een geluidsinstallatie voor een sportkantine?

Geluidsinstallatie Bedrijfskantine

Geluidsinstallatie in jouw kantine?

Dankzij een slimme geluidsinstallatie kan uw kantine of bedrijfsrestaurant multifunctioneel ingezet worden.

Zoek je een geluidsinstallatie voor sportkantine? Sportkantine

Business Audio Systems Geluidsinstallatie Horeca

500 installaties

Jaarlijks helpen wij 500 ondernemers met de inzet van muziek binnen hun bedrijf.
Business Audio Systems Geluidsinstallatie Horeca

25 jaar ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring in aanleggen en het leveren van systemen voor zakelijke omgevingen.

5 jaar garantie

Op onze geluidsinstallaties krijgt elk bedrijf maar liefst 5 jaar garantie

Kopen

Word direct eigenaar van de nieuwe apparatuur en geniet jaren lang van de kwaliteit van onze systemen

Leasen

Geen grote investering, en toch genieten van een systeem dat voldoet aan alle eisen.

Onze uitgangspunten

Business Audio Systems Geluidsinstallatie Kantoor

Toppunt van hospitality

Een bedrijfskantine, community room of cowork space is een verlengstuk van uw kantoor. Waar u medewerkers faciliteert in gezond eten, prettige en comfortabele zitplaatsen en gezonde luchtcirculatie speelt ook muziek een belangrijke rol in de gastvrijheid.

Omarm de diversiteit

Elk bedrijf kent een eigen karakter. Wij omarmen de diversiteit binnen de organisatie door het toepassen van slimme  muziekinstallaties die passen bij de ruimte, zodat mensen zich thuis voelen.

Workplace wellbeing

Van jouw organisatie een plek maken waar getalenteerde mensen graag willen zijn en waar zij op gemotiveerd wijze uitmuntende prestaties neerzetten. Creëer prettige ruimtes waar muziek bijdraagt een opgewekte en ontspannen sfeer.

Multifunctioneel gebruik

Dankzij een goede audiotechnische infrastructuur kunnen ruimtes multifunctioneel gebruikt worden. Dit geeft jullie organisatie een ongekende vrijheid, waarbij er geen technische belemmeringen zijn.

Employee branding

Goede, getalenteerde, gemotiveerde mensen zijn schaars en wij weten zeker dat jullie organisatie er alles aan doen om talent binnen te houden. Wij zorgen ervoor dat muziek deel uit gaat maken van de winnende ’employee branding’ formule.

Ruimtes multifunctioneel gebruiken

Sinds 2014 adviseren wij bedrijven hoe zij hun ruimtes multifunctioneel kunnen inzetten dankzij slim ontworpen geluidsinstallaties. 

Sindsdien hebben wij talloze ondernemers geholpen met het maken van de juiste keuzes, honderden waanzinnige geluidsinstallaties in allerlei bedrijven mogen aanleggen en een fantastisch service netwerk opgezet met specialisten uit het hele land.

Onze kennis is volledig beschikbaar voor jullie organisatie en wij helpen je dan ook met alle plezier bij het maken van de juiste keuzes.

Ook voor sportkantines zijn wij de juiste partij! Meer informatie? Klik dan op de volgende link:
geluidsinstallatie sportkantine

Business Audio Systems wie zijn wij

Waarom Business Audio Systems?

  • Muziek als onderdeel van de bedrijfscultuur
  • Techniek afgestemd op de muziek
  • Samengestelde playlists door experts
  • Multifunctionele audiosystemen
  • Het enige business music consultancy bureau van Nederland
  • Service- en installatiepartners met dekking door heel Nederland
  • Ervaring met honderden audio installatieprojecten
  • Onafhankelijke bemiddeling van muziek streaming services

"Jaarlijks plaatsen wij meer dan 500 geluidsinstallaties
in het bedrijfsleven."

Dit doen wij als installateur, maar ook als onderaannemer in samenwerking met andere bedrijven.

Bekijk hieronder het overzicht van opdrachtgevers bij jou uit de buurt.

Relax, ontspan en ontmoet

Zorgvuldig geselecteerde muziek die in een ruimte waar men elkaar in ontspannen sfeer ontmoet en ontspannen met elkaar omgaat.

Perfecte geluidskwaliteit

Een uitgekiende, technische audio-infrastructuur zorgt voor een fantastische weergave van de muziek of presentatie in de ruimte.

Vakkundige installatie

Onze installateurs werken met de grootste precisie, dubbelchecken elke aansluiting en stellen elke speaker nauwkeurig af.

Multifunctioneel

Ruimtes worden steeds vaker multifunctioneel benut. Een zorgvuldig uitgekiende geluidsinstallatie is hierbij onmisbaar.

Simpel te bedienen

Om een geluidsinstallatie multifunctioneel te gebruiken dient de bediening ervan zo simpel mogelijk te zijn.

Ready for events

Wij denken een stap verder door de geluidsinstallatie klaar te maken voor wat komen gaat. Super simpel, maar het moet wel bedacht worden.

Onze opdrachtgevers:

Business Audio Systems Audiosystemen voor kantoor

Veelgestelde vragen

Geluidsinstallatie Kantine 1

Waaruit bestaat uit een geluidsinstallatie op kantoor?

Een geluidsinstallatie wordt in de basis opgebouwd uit 5 componenten. De speakers, de versterker, een bediensysteem en de muziekdienst of radio. Het laatste component is de kabel, waarmee alle onderdelen aan elkaar worden verbonden. Optioneel kan er een omroepmicrofoon of draadloze microfoon gekoppeld worden voor omroep- en of presentatiedoeleinden. Maar kan er ook een koppeling gemaakt worden met andere audiovisuele apparatuur, zoals televisies, beamers of draadloze presentatiesystemen.

Kan de geluidsinstallatie gekoppeld worden met de ontruiming?

Ja, dit is mogelijk. De meeste van onze centrale muziekinstallaties krijgen een verbinding met de ontruimingsinstallatie, wanneer deze aanwezig is. Zodra de ontruiming geactiveerd wordt zal de muziek- en omroepinstallatie middels een contact worden stil gelegd. Op deze wijze wordt het signaal van de ontruimingsinstallatie duidelijk hoorbaar. Zowel een slow-whoop systeem als gesproken woord.

Kan de geluidsinstallatie op kantoor ook draadloos?

Zeker weten, alleen bieden wij deze oplossing niet. Voor kantoren tot 20 vierkante meter is dit een uitstekende oplossing. Denk dan aan producten zoals Sonos. Zodra de ruimtes groter worden dan kan er met Sonos geen egaal muziekklimaat gerealiseerd worden en loopt de investering bovendien snel op.

Wel kan er draadloos worden gestreamd, zodat medewerkers vanaf een telefoon muziek kunnen afspelen over de centrale geluidsinstallatie.

Wat zijn de beste speakers voor op kantoor?

Er zijn talloze mogelijkheden voor het weergeven van muziek op kantoor.

Alleen al in ons assortiment zitten 180 soorten speakers. Welke speaker inzetten hangt af van de indeling van de ruimte, de aanwezigheid van achtergrondlawaai, de plaatsen waar uw medewerkers veelal actief zijn en natuurlijk de opbouw van uw kantoor, kantoortuin, etage, bedrijfspand, receptie of bedrijfsrestaurant.

Wij zullen elke ruimte individueel bekijken om hier de juiste speaker te selecteren die het juiste geluid weet over te brengen.

Kan muziek en omroep in 1 installatie gecombineerd worden?

Zeker weten. Bij het toepassen van omroep is de spraakverstaanbaarheid van cruciaal belang. Dit heeft dan ook effect op de keuze van de luidspreker en posities waar deze geplaatst worden. In een perfect scenario kunnen we hier bij een nieuwe installatie over nadenken, zodat beide perfect geïntegreerd kunnen worden. Het is ook mogelijk om een bestaande installatie uit te breiden met één van de twee.

Geluidsinstallatie Kantine 2

Welke muziek speel ik af op kantoor?

Er zijn wereldwijd talloze onderzoeken gedaan naar welke muziek het meeste invloed heeft op productiviteit, werksfeer en gemoedstoestand.

Wij zijn van mening dat voor de muziek voor elke afdeling, voor elke ruimte of voor elk bedrijf anders kan zijn om tot het beste eindresultaat te komen.

In het artikel ‘Muziek op kantoor – alle do’s en dont’s’ vindt u meer informatie over dit onderwerp.

Internetradio, FM of DAB+ radio?

Een vraag die ons vaak wordt gesteld. FM verliest terrein. De kans is groot dat FM in 2023 compleet verdwijnt. Bovendien is de ontvangst van FM niet best. Zeker niet in panden van beton. Hoewel de geluidskwaliteit van DAB+ veel beter is, heeft DAB+ ook te maken met dit probleem. Er moet in beide gevallen een antenne geplaatst worden op een plaats waar de ontvangst goed is.

Tegenwoordig heeft elk bedrijf in Nederland een stabiele internetverbinding. Daarom is de keuze voor internetradio logisch. U voorkomt hiermee storingen en bovendien krijgt u de keuze uit duizenden radiozenders. Hier zitten ook veel zenders tussen die non-stop spelen. Dus zonder muziek en zonder veel gepraat van DJ’s.

Lees meer…

Is een centrale geluidsinstallatie alleen bedoeld voor grote bedrijven?

Nee, absoluut niet. Jaarlijks plaatsen wij installaties bij meer dan 500 bedrijven. Denk hierbij aan geluidsinstallaties voor op kantoor, in een bedrijfsrestaurant, coworking spaces, ontvangstruimtes, maar ook in showrooms en winkels.

Deze installaties variëren van klein tot groot.

Kan ik zelf een centrale geluidsinstallatie plaatsen?

Onze voorkeur gaat hier niet naar uit, maar we begrijpen natuurlijk wel dat u hier budget kunt winnen. Zeker wanneer u beschikt over een aantal handige jongens in uw team. Onze audiospecialisten denken in dit geval graag met u mee. Zo zorgen we voor een aansluitschema, zodat jullie de speakers zelf kunnen installeren. Na installatie komen we de installatie wel graag in bedrijf stellen, zodat u verzekerd bent van een goede weergave.

Wie komt de centrale geluidsinstallatie plaatsen?

Wij werken in Nederland nauw samen met een groep getrainde en gecertificeerde installatiepartners. Zij zijn verdeeld over Nederland en wij zullen uw installatie dan ook altijd laten plaatsen door een installateur die bij u in de buurt te vinden is. Wij zijn van mening dat dit qua service en aanpak de beste manier is. Deze installateurs zijn gespecialiseerd in de aanleg van audio (en vaak ook video) en kunnen samenwerken met uw elektrotechnisch installateur, IT-leverancier, technische dienst of facilitaire afdeling.

Hoeveel jaar garantie krijg ik op mijn geluidsinstallatie?

Onze installaties worden geplaatst met 5 jaar garantie op de apparatuur. Componenten die binnen 3 maanden defect gaan worden kosteloos vervangen door een nieuw apparaat. Defecten na deze 3 maanden en binnen 5 jaar worden kosteloos gerepareerd door onze serviceafdeling. In geval van nood kan uw installateur voorzien in een vervangend model.

Belangrijk om te vermelden is dat onze installateurs niet weggaan voordat u tevreden bent. Hierbij geldt onze niet goed, geld terug garantie. Bent u niet tevreden? Dan doen wij er alles aan om dit te veranderen.

Geluidsinstallatie in jouw kantine?

Geluidsinstallatie in jullie sportkantine?

Geluidsinstallatie in jouw kantine?

Vraag jouw gratis advies voor een geluidsinstallatie aan!

Zoek je een geluidsinstallatie voor sportkantine? Sportkantine