Business Audio Systems

Mensen een goed gevoel geven

Ken je het gevoel dat je met het voetje gaat meebewegen op de muziek? Of dat je net even wat harder gaat rijden met de auto tijdens het luisteren van een goed nummer? 

Dat is het gevoel dat we bij Business Audio Systems nastreven.

Lekker werken met de radio. Helder communiceren tijdens een videocall. Verstaanbaar presenteren in een zaal. Klanten verwelkomen met relaxte achtergrondmuziek. 

Wij geloven heilig in de kracht van goed geluid in het bedrijfsleven, waarbij werknemers, gasten, klanten of bezoekers een goed gevoel krijgen. 

Goed geluid vanzelfsprekend?

Dacht het niet

Goed geluid wordt vaak als vanzelfsprekend beschouwd. Maar dat is het niet. Denk eens aan de radio die stoort, het piepende geluid van een microfoon of een videogesprek waarbij het geluid steeds wegvalt. 

Slecht geluid zorgt voor irritatie en het verslappen van aandacht.

Een andere grote ergernis is dat een installatie niet zo makkelijk te bedienen is. Met teveel knopjes of schuifjes, waardoor mensen er maar liever niet aan zitten.

Business Audio Systems ontwerpt, levert en installeert audio systemen bekeken vanuit de ruimte, het gebruik en de wijze van bediening. Deze mix van hardware en technologie wordt geïnstalleerd door een audio expert met verstand van geluid. 

Installatie Partners

Zij hebben er verstand van

In Nederland wordt Business Audio Systems geïnstalleerd door Installatie Partners. Een groep getrainde en gecertificeerde installatiebedrijven met lokale focus, die naast Business Audio Systems meer te bieden hebben in hun audiovisuele installatiepakket.

500 installaties per jaar

Dat is een serieus aantal

Jaarlijks leveren wij meer dan 500 geluidsinstallaties in bedrijfshallen, kantoren, horeca gelegenheden, kantines, winkels, scholen en nog veel meer accommodaties.

Hierbij werken we graag samen met uw elektrotechnisch installateur, technische dienst en IT-leverancier of afdeling.

Onze oplossingen worden geleverd inclusief 5 jaar garantie.

 

Onze visie op audiosystemen

Onderbouwd aan het werk

Het is ons doel om onze opdrachtgevers een sterke combinatie te bieden van zorgvuldig geselecteerde hardware waarop de juiste content wordt afgespeeld.

Maar daar stopt het niet.

Het eindresultaat is volledig afhankelijk van de wijze waarop de hardware geïnstalleerd wordt. Hierdoor komt de muziek, omroep of spraak het best tot zijn recht. 

Deze elementen vormen een drie-eenheid die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Wij geloven dat aandacht voor deze elementen een fantastisch eindresultaat geven voor elke klant, in elke ruimte en in elke omgeving.

 

Waar wij goed in zijn?

Onze expertise

Verhalen van opdrachtgevers

Kijk maar mee

Onze vaklui zitten door heel Nederland

Van Sneek tot Brunssum en van IJmuiden tot Denekamp

Binnendienst

Altijd via mail en telefoon bereikbaar