Wij zijn Business Audio Systems Nederland

Business Audio Systems levert audio systemen voor het afspelen van muziek, omroepen van mededelingen of weergeven van presentaties in het bedrijfsleven. 

Met Business Audio Systems zijn wij importeur van verschillende merken, waaronder Biamp, Apart Audio, Powersoft en Moodsonic. 

Daarbij hebben wij verscheidene partnerships met content providers en beschikken we over een dekkend netwerk van installatiepartners in Nederland. 

Business Audio Systems Installatie Partners

In Nederland wordt Business Audio Systems geïnstalleerd door de Business Audio Systems Installatie Partners. Een groep getrainde en gecertificeerde installatiebedrijven met lokale focus, die naast Business Audio Systems meer te bieden hebben in hun audiovisuele installatiepakket.

500 installaties per jaar

Jaarlijks leveren wij meer dan 500 geluidsinstallaties in bedrijfshallen, kantoren, horeca gelegenheden, kantines, winkels, scholen en nog veel meer accommodaties.

Hierbij werken we graag samen met uw elektrotechnisch installateur, technische dienst en IT-leverancier of afdeling.

Onze oplossingen worden geleverd inclusief 5 jaar garantie.

 

Visie

Het is ons doel om onze opdrachtgevers een sterke combinatie te bieden van zorgvuldig geselecteerde hardware waarop de juiste content wordt afgespeeld.

Maar daar stopt het niet.

Het eindresultaat is volledig afhankelijk van de wijze waarop de hardware geïnstalleerd wordt. Hierdoor komt de muziek, omroep of spraak het best tot zijn recht. 

Deze elementen vormen een drie-eenheid die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Wij geloven dat aandacht voor deze elementen een fantastisch eindresultaat geven voor elke klant, in elke ruimte en in elke omgeving.

 

Waar wij goed in zijn?

Wat onze klanten zeggen

Onze vaklui zitten door heel Nederland

Van Sneek tot Brunssum en van Den Haag tot Denekamp.
Altijd bij u in de buurt en altijd snel ter plaatse.

Binnendienst

Wij zijn telefonisch en per e-mail altijd bereikbaar voor u.

085-2500917 | 0651050752 |info@business-audio-systems.com