Alle informatie op één plek!

Om je te helpen hebben wij een Top 10 overzicht gemaakt met daarin de Top Muzieksystemen binnen de horeca in Nederland
Muziekcomputers, Achtergrondmuziek Systemen, Muziek abonnementen, Mediaspelers!

MOOD:MEDIA

Website

Neem bijvoorbeeld de:

ALCAS MUSIC MASTER

De meest veelzijdige, interactieve muziekcomputer voor de horeca. Heel eenvoudig in gebruik met handige functies toegespitst op elk soort horecabedrijf. Met deze All-in-One muziekcomputer ben je van alle markten thuis; je kunt inspelen op ieder verzoeknummer, je hebt toegang tot alle nieuwste hits – welke je direct kunt downloaden uit de grootste muziekdatabase die er bestaat en je kunt de muziek perfect afstemmen op het unieke karakter van jouw bedrijf, passend bij jouw klanten en het moment van de dag.

Werkt met TUNIFY

Vanaf €19,99 p/mnd

EAZIS

Website

Eazis is constant in beweging en volgt de laatste ontwikkelingen als geen ander. Omdat Eazis al meer dan 20 jaar "weet wat er speelt" willen wij graag onze kennis en kunde delen met onze relaties, zodat zij nog beter hun business effectief kunnen laten groeien.

Vanaf €34,95 p/mnd

A MUSIC MOMENT

Website

De Benelux partner van Soundtrack Your Brand en werkend met het systeem ‘Soundtrack’, (het snelst groeiende, meest complete en enige legale achtergrondmuzieksysteem dat ondersteund wordt door Spotify).

- Keuze uit 850+ Playlists

- Je eigen Spotify playlists importeren

- Automatische muziek updates- ’Schedule’ functie

- Automatische ‘Offline’ functie

- Beschikbaar op IOS, Android, Windows, Sonos en hardware

- Betaling per factuur

- 24/7 service & support

Vanaf €35,- p/mnd

DDJ MEDIA

Website

Gevestigd in Naarden

Geen specificaties op website van DDJ.

Vanaf €19,- p/mnd (partner programma)

XENOX Music & Media

Website

Uw partner voor dynamische muziek- en mediasystemen in de horeca, retail en fitness. Wij bieden altijd up-to-date playlists voor de perfecte sfeer in cafés en bars. Met meer dan 35 jaar ervaring zijn we gespecialiseerd in het gebruik van achtergrondmuziek om unieke sferen en onderscheidende merkidentiteiten te creëren voor klanten wereldwijd. Onze gebruiksvriendelijke interface is speciaal ontworpen voor touchscreenbediening. De overzichtelijk gerangschikte en gerubriceerde online muziekdatabase van Xenox Music & Media zorgt ervoor dat iedereen de juiste muzikale sfeer kan creëren. U kunt tegelijkertijd afspelen, voorbeluisteren, downloaden en uw eigen stijlen en afspeellijsten maken. Met onze slimme en gebruiksvriendelijke software heeft u volledige flexibiliteit en controle.

Bij Xenox Music & Media draait alles om de juiste muziek op het juiste moment.

BCM MUSIC SYSTEMS


Website

Jouw vraag is ons advies! Al vele horeca-eigenaren, fitness-scholen en sportverenigingen hebben wij mogen adviseren naar het juiste BCM product wat past bij de wens van het bedrijf. Niet zonder reden: Onze adviseurs werken met passie om jouw doel te realiseren.


Hotels, Fitness, Retail & Winkels, Restaurants, Kantoren,  Recreatie, Cafés, Sportverenigingen, Wellness

BCM muziekoplossingen al vanaf € 14,95 ex Btw per maand

PB SOUND

Website

Easyplayer Touch Muziekcomputer.

Met elke dag automatisch de nieuwste muziek, en afspeellijsten. Met onbeperkt aantal, dus u hoeft geen nummers te wissen. Zelf eenvoudig een eigen lijst maken? Of uw klanten nummers aan laten vragen via de JukeBox App? Ook te bedienen vanaf uw eigen smartphone of tablet.

Kies voor de beste Muziekcollectie waar je alles direct kunt draaien zonder te downloaden of te updaten!

De Easyplayer  heeft een compacte alles in 1 behuizing, dus geen grote kast meer!

Vanaf €59,- p/mnd

BACKSOUND

Website

In toenemende mate worden ondernemers geconfronteerd met het beëindigen van het gebruik van Spotify, aangezien Spotify alleen is bedoeld voor niet-commerciële doeleinden. Backsound biedt een oplossing voor dit probleem door een betaalbaar alternatief te bieden. Neem bijvoorbeeld ons Full pakket, dat bestaat uit een muzieksysteem inclusief een gratis Windows 11 computer. Tevens ontvangt u onze gratis apps. De request app waarmee uw bezoekers moeiteloos verzoekliedjes kunnen aanvragen en onze remote app waarmee u uw muzieksysteem bedient ongeacht uw locatie. De apps zijn beschikbaar via de Appstore en Playstore.

Vanaf 39,95 p/mnd

MEDIASPELER MET INTERNETRADIO

TUNIFY

Website

Gevestigd in Amsterdam

Tunify is een online muziekdienst die specifiek is ontworpen voor commerciële omgevingen zoals horecagelegenheden, winkels en kantoren. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om op een eenvoudige en legale manier muziek te streamen die is afgestemd op de sfeer en het imago van hun bedrijf. Met Tunify kunnen gebruikers kiezen uit verschillende vooraf samengestelde afspeellijsten die zijn afgestemd op verschillende genres, stemmingen en gelegenheden, of ze kunnen hun eigen afspeellijsten maken. Het platform biedt ook functies zoals planning van muziek, zodat gebruikers specifieke afspeellijsten kunnen instellen voor verschillende momenten van de dag of week. Tunify streeft naar een naadloze en professionele muziekervaring voor bedrijven, terwijl het ook zorgt voor auteursrechtenbetalingen aan artiesten en rechthebbenden.

Vanaf 19,99 p/mnd

OMNIS-100

Een mediaspeler met o.a.
  1. internetradio
  2. Bluetooth
  3. FM/DAB+
  4. Netwerk STREAM
  5. USB

Geen abonnement benodigd

€395,- excl. BTW

Muziek is een sfeermaker

Muziek voegt een essentiële sfeer toe aan zowel horeca- als bedrijfsomgevingen, waardoor gasten en medewerkers zich comfortabeler, geïnspireerder en meer ontspannen voelen.


Met een muzieksysteem of muziekcomputer hoef jij je niet druk te maken over de muziek, zo heb je:

Automatisch bijgewerkte playlists:
Door een abonnement op een muziekcomputer te hebben, heb je toegang tot een breed scala aan muziekgenres en playlists die regelmatig worden bijgewerkt. Zo blijft de muziek fris en relevant, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het handmatig bijwerken van je muziekselecties.

Naadloze overgangen tussen nummers

Een muziekcomputer zorgt voor professioneel gemixte overgangen tussen nummers, waardoor een continue en aangename luisterervaring wordt gegarandeerd zonder plotselinge onderbrekingen of onhandige stiltes.

Geen externe reclames

Met een abonnement op een muziekcomputer worden afleidende externe reclames volledig geëlimineerd, waardoor de focus volledig op de muziek en de ervaring van de klant of medewerker blijft.


Al met al biedt een muziekcomputer met abonnement een probleemloze en hoogwaardige oplossing voor het beheren van muziek in de horeca en het bedrijfsleven, waardoor je de perfecte soundtrack kunt bieden voor elke gelegenheid zonder gedoe.

Nog meer redenen waarom muziek een meerwaarde biedt:

Sfeercreatie

Muziek kan de gewenste sfeer en ambiance in een ruimte bepalen, of het nu gaat om een gezellige cafésetting, een productieve werkomgeving of een ontspannen achtergrond voor diners.

Verhoogde klanttevredenheid
De juiste muziek kan de ervaring van klanten verbeteren, wat resulteert in een positiever bezoek en mogelijk zelfs een hogere omzet, omdat tevreden klanten langer blijven en meer uitgeven.

Productiviteitsstimulans

In zakelijke omgevingen kan muziek de productiviteit verhogen door een stimulerende achtergrond te bieden die medewerkers motiveert en hen helpt zich te concentreren op hun taken.

Merkidentiteit en branding
Door zorgvuldig geselecteerde muziek kan een bedrijf zijn merkidentiteit versterken en zich onderscheiden van concurrenten, wat kan leiden tot een sterker imago en meer klantenbinding.
Klantenbinding en herinnering

Muziek kan emoties oproepen en sterke associaties creëren. Wanneer klanten een positieve ervaring hebben gekoppeld aan specifieke muziek, kunnen ze zich gemakkelijker het bedrijf herinneren en erop terugkomen.