Horeca geluidsinstallatie Lovano Kitchen and Bar
26 mei 2021 
2 min. leestijd

Horeca geluidsinstallatie Lovano Kitchen and Bar


‘We krijgen zelfs complimenten over de audiokwaliteit van onze horeca geluidsinstallatie. Dat zegt genoeg.’ Geert van Loon, eigenaar Lovano Kitchen and Bar 


In ongeveer elf weken werd vorig jaar een Brabantse dorpskroeg omgetoverd tot een gloednieuw en stijlvol restaurant met keuken, bar en feestlocatie. Vanaf het moment dat Lovano Kitchen and Bar in Veldhoven opende, straalt de zaak klasse uit. Bij een top-interieur hoort uiteraard ook een perfecte horeca geluidsinstallatie. Business Audio Systems installatiepartner Backline Audiovisual Projects uit Bergeijk zorgde voor de goede match.

Nieuwe horeca geluidsinstallatie voor Lovano Kitchen and Bar


Multifunctionele horeca geluidsinstallatie

De uitbaters van Lovano hadden een duidelijke wens voor ogen: de audio moet goed zijn, maar alles moet ook mooi weggewerkt worden in de splinternieuwe ruimtes. Installatiepartner Backline zorgde er in korte tijd voor dat de speakers amper te zien zijn in de ruimte, maar wel voor goed geluid zorgen. De subwoofers bijvoorbeeld zijn niet zichtbaar voor gasten van het Brabantse restaurant. ,,We zijn een horecabedrijf waar achtergrondmuziek wordt afgespeeld, maar waar ook feesten en partijen worden gehouden’’, zegt eigenaar Geert van Loon.


Rondom de bar worden andere luidsprekers gebruikt dan in het restaurant.


Wanneer er zo’n feest op het programma staat, was het vroeger nog wel eens ‘zeulen’ met kabels wanneer het feest zich bijvoorbeeld buiten op het terras afspeelde. ,,De tijd van kabels trekken is voorbij’’, zegt Van Loon met een grote glimlach. ,,Het is voor ons allemaal heel praktisch geworden. Backline heeft er voor gezorgd dat we zowel binnen als buiten muziek kunnen afspelen. Ook tijdens evenementen, als we de zogenoemde ‘partymode’ kunnen aanzetten. Dat is een speciale instelling in deze horeca geluidsinstallatie voor feesten en partijen. We zijn er superblij mee.’’


Via een touchscreen kan de horeca geluidsinstallatie doeltreffend bediend worden.


Uitermate tevreden over het geluid

Een goede samenwerking met de installateurs zorgde voor een vlekkeloze installatie van alle audioproducten bij Lovano. Door van te voren goede onderlinge afspraken te maken, is het eindresultaat volgens alle partijen maximaal.


Van Loon: ,,We hebben onlangs ons eerste evenement gehad in de nieuwe setting. We zijn uitermate tevreden over het geluid en de bedienbaarheid daarvan. We kunnen alles via een mooi touchscreen regelen. De muziek klinkt heel zuiver en ook het bedienbare licht werkt uitstekend. We hebben er al meerdere complimenten over gehad. Dat zegt genoeg.’’In het restaurant gedeelte zijn de luidspreker geoptimaliseerd voor achtergrondmuziek.


Horeca geluidsinstallatie in uw restaurant, café of bar?

Bent u net als Lovanoop zoek naar een goede horeca geluidsinstallatie om uw gasten te ontvangen met aangename muziek?

Bekijk dan eens onze informatiepagina waarin u alles leest over geluidsinstallaties in de horeca. Wilt u een afspraak maken of een prijsindicatie aanvragen? Vraag dan een gratis vrijblijvend advies aan bij één van onze audio specialisten.

Gerelateerde onderwerpen vind je hier:

audiosystemen ten behoeve van presentatie 
audiosysteem voor je restaurant 
achtergrondmuziek.

Reactie plaatsen