20 audio-installateurs getraind op hoofdkantoor
21 september 2018 
1 min. leestijd

20 audio-installateurs getraind op hoofdkantoor

Op dinsdag 19 en woensdag 20 september heeft de Nederlandse importeur van Business Audio Systems Mennegat Trading BV maar liefst 20 nieuwe audio installateurs getraind op het hoofdkantoor van de fabrikant in België. 

Geluidsinstallaties voor zakelijk gebruik

Het assortiment van Business Audio Systems is opgebouwd uit bijna 300 producten. Deze producten worden zelden los verkocht, maar altijd gecombineerd tot een complete geluidsinstallatie. Deze installaties worden ingezet op kantoor, in bedrijfshallen, in de retail, in de horeca en in sportaccommodaties.

Tijdens deze uitgebreide training werden de audio installateurs uitgelegd hoe geluidsinstallaties het best kunnen worden opgebouwd om tot de beste resultaten voor de opdrachtgever te komen. Dit begint bij het stellen van de juiste vragen.

  • Waar gaat u de geluidsinstallatie voor gebruiken?
  • Het spelen van achtergrondmuziek? Feestmuziek? Het weergeven van omroepmededelingen? Of het uitversterken van presentaties?
  • Wat is uw verwachting van de geluidskwaliteit van de geluidsinstallatie?
  • Heeft u bepaalde voorkeuren voor het design van de luidsprekers?
  • Hoe wilt u de geluidsinstallatie bedienen?
  • Etc.

Audio installateurs met een doel

Alle audio installateurs kwamen met een gemeenschappelijk doel naar de training. Antwoord krijgen op de vraag ‘hoe kunnen wij de beste geluidsinstallatie uitdenken, die perfect past bij de wensen en eisen van onze opdrachtgever?’.

Tijdens de training zijn alle mogelijke scenario’s doorgenomen, waardoor de installateurs inzicht hebben gekregen hoe ze mee kunnen bewegen met de wensen van hun klant. De verscheidenheid aan producten zorgt ervoor dat er flexibel omgegaan kan worden met deze wensen.

116 luidsprekers beluisterd

Voor al onze installateurs is het enorm belangrijk dat men de geluidskwaliteiten kent van alle luidsprekers uit ons assortiment. Daarom is er ook zeer veel tijd besteed aan het beluisteren van de verschillende modellen. Maar liefst 116 verschillende luidsprekers zijn uitvoering beluisterd en met elkaar vergeleken.

Elke audio installateur heeft hieruit een selectie gemaakt van de beste luidsprekers die passen bij de projecten waarbij zij betrokken zijn. Zo is de opdrachtgever verzekerd van de beste oplossingen passend bij hun situatie.

Audio installateurs luisteren aandachtig


Reactie plaatsen