Multifunctioneel audiosysteem Resort Waterrijk Oesterdam
29 mei 2021 
3 min. leestijd

Multifunctioneel audiosysteem Resort Waterrijk Oesterdam

Waterrijk Oesterdam is een prachtig resort dat middenin de Speelmansplaten gelegen is, een aangelegd natuur- en recreatiegebied dat in 1989 is aangelegd. Het resort biedt prachtige voorzieningen en luxe accommodaties, waaronder de villa’s ontworpen door de Nederlandse topontwerper Piet Boon. Mede dankzij de Marina Beachclub en het cabanastrand is Waterrijk Oesterdam uitgegroeid tot dé hotspot van Zeeland. Business Audio Systems Installatie Partner MVIE Audiovisuele Techniek mocht het multifunctionele audiosysteem ontwerpen en installeren.


Overal top muziek en geluid

Van achtergrondmuziek op het terras en full-range geluid in de beachclub tot complete audiovisuele voorzieningen in de vergaderzalen. Voor Waterrijk Oesterdam zijn alle capaciteiten uit de kast getrokken om een waanzinnige beleving te creëren voor zowel de recreatieve alsook de zakelijke gasten.

Kosten, noch moeite zijn gespaard om een audio infrastructuur aan te leggen die de gehele accommodatie beslaat.


Al bij de receptie worden gasten verwelkomd met prettige achtergrondmuziek


Full-range audiosysteem in de beachclub

In de beachclub is een full-range audiosysteem gerealiseerd dat op multifunctionele wijze gebruikt kan worden. Dankzij vooraf ingestelde presets kan de functionaliteit met een druk op de knop worden gewijzigd.

Relaxte achtergrondmuziek gedurende de dag.

Diner moods voor de avond.

En party mode tijdens events.


Luidsprekers verdeeld over de ruimte en subwoofers geïntegreerd in het interieur

Door het hele restaurant zijn luidsprekers en subwoofers verdeeld, zodat de vibe overal hetzelfde aanvoelt.


Muziek op het terras

Weerbestendige luidsprekers die perfect verdeeld zijn over het hele terras zorgen voor de weergave van muziek gedurende de dag.

Wanneer er buiten events georganiseerd worden kan dit deel van het multifunctionele audiosysteem simpel individueel bediend worden.

Zo is er binnen niet te horen wat er buiten gebeurd en zorgt deze indeling voor de mogelijkheid om buiten events te faciliteren. Dit is natuurlijk een prettig verdienmodel voor Waterrijk Oesterdam.


Op deze foto zijn de speakers te zien die dichtbij de werkplekken hangen.


Multifunctioneel geluid banqueting

Over commerciële mogelijkheden gesproken… Waterrijk Oesterdam beschikt over uitgebreide vergaderzalen en banqueting voor feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten.

Het multifunctionele audiosysteem is door Installatie Partner MVIE uitmuntend geïntegreerd met projectie en displays, die zorgen voor de visuele invulling van de ruimtes.

Het audiosysteem is perfect ingeregeld en opnieuw kunnen hier presets geselecteerd worden die horen bij het gebruik van de ruimte.


Banqueting kan dankzij het audiosysteem multifunctioneel ingezet worden.


Via een overzichtelijk scherm kunnen vooraf geprogrammeerde instellingen opgeroepen worden.Via inprikpunten kunnen bijvoorbeeld drive-in DJ’s of bands gebruik maken van het multifunctionele audiosysteem.

Wil jij weten hoe jij de geluidsinstallatie in je restaurant kunt verbeteren? Klik dan HIER om onze 27 tips te lezen.

Centrale techniek audiosysteem

Alle techniek is centraal teruggebracht in een apparatuurkast die in de kelder van de accommodatie is terug te vinden.

De technici van Installatieparter MVIE kunnen hier eenvoudig bij, maar zijn ook in staat om het multifunctionele audiosysteem op afstand te monitoren.

Alle apparatuur is gekoppeld via ethernet en daardoor is een audiosysteem ontstaan op basis van audio over ip.

Microfoontechniek, DSP en afspeelapparatuur zijn samen met de versterkers netjes teruggebracht in een overzichtelijk geheel.


De apparatuur is goed en overzichtelijk opgeborgen, zodat de technici doeltreffende service kunnen verlenen wanneer nodig.


Ook interesse in een multifunctioneel audiosysteem?

Een multifunctioneel audiosysteem zoals bij Waterrijk Oesterdam geeft veel commerciële mogelijkheden. Wij gaan gesprek in gesprek over alle ideeën, zodat we deze kunnen terugbrengen in een simpel te bedienen audiosysteem.

Lees meer over dit onderwerp in onze artikelen zoals:
audiosystemen ten behoeve van presentatie of
audiosysteem voor je restaurant of
achtergrondmuziek.

Of bel direct op 085-2500917.

Reactie plaatsen