Geluidsinstallatie op terras bij Landgoed 't Wildrijck
03 mei 2022 
2 min. leestijd

Geluidsinstallatie op terras bij Landgoed 't Wildrijck

In april werd het team van Business Audio Systems benaderd door Auke den Haan van Landgoed 't Wildryck uit Diever om mee te denken over een multi-zone geluidsinstallatie voor het terras, de bar, het restaurant en de vergaderzolder. Binnen een maand werd er een plan opgesteld, waarop direct akkoord kwam vanuit Auke. Binnen een maand na de aanvraag werd de geluidsinstallatie gemonteerd. In het oog springen vooral de gekleurde speakers voor het terras.


Geluidsinstallatie terras

Het terras vormt voor Landgoed 't Wildryck een belangrijke inkomstenbron. Het is dan ook van groots belang dat de gasten zich hier op hun gemak voelen. De nieuwe geluidsinstallatie op het terras draagt bij aan dit goede gevoel. Ons team heeft gekozen voor veel speakers die over de hele breedte van het terras gemonteerd zijn. Dankzij deze mooie, gelijkmatige verdeling hoeft de muziek niet hard gezet te worden. Deze speakers zijn bijzonder muzikaal en bestand tegen regen, vorst en zonlicht. 


Speakers op terras geverfd

Voor Auke hebben we iets leuks kunnen realiseren. En dat is dat we de speakers van de geluidsinstallatie op het terras hebben geverfd in een kleurstelling die precies past bij de uitstraling van het terras. Hiermee vallen de speakers weg in het buiten interieur, waardoor ze alleen nog opvallen vanwege hun goede klank. We zijn bijzonder trots op dit eindresultaat en ook Auke was zeer tevreden met klank kwaliteit en montage.


Geluidsinstallatie in restaurant, bar en vergaderzolder

Naast het terras hebben we ook de ruimtes binnen mogen voorzien van mooi geluid. In elke ruimte hebben goed gekeken hoeveel speakers nodig zijn om tot een perfect geluid te komen. De groepen speakers (en dus ook de ruimtes) worden individueel aangestuurd door een meerkanaals versterkers, waardoor er per ruimte instellingen gedaan kunnen worden. Denk aan het aanpassen van het volume en het selecteren van de muziek. 

We hebben hier helaas nog geen foto's van, maar we wilden je de mooie foto van de gekleurde speaker voor het terras niet onthouden ;-)

Wil jij weten hoe jij de geluidsinstallatie in je restaurant kunt verbeteren? Klik dan HIER om onze 27 tips te lezen.

Ook een geluidsinstallatie op jullie terras?

Willen jullie ook een lekker sfeertje maken op het terras? Wij weten wel zeker dat muziek hier een goede bijdrage aan kan leveren, mits goed uitgedacht natuurlijk. Zoals je hebt gezien in dit artikel kunnen we de speakers op het terras mooi kleuren, zodat ze perfect passen binnen jullie buiten interieur. Hiermee kun je beschikken over een prachtige terras geluidsinstallatie die de muziek zijn werk laat doen. 

Bel ons voor meer informatie op 085-2500917 of mail ons op info@business-audio-systems.com voor meer informatie. Je kunt ook direct een gratis advies aanvragen en een vrijblijvende afspraak inplannen met één van onze audio specialisten bij jou uit de buurt. 

Reactie plaatsen