Brandfactory luistert naar Spotify op kantoor
02 november 2021 
2 min. leestijd

Brandfactory luistert naar Spotify op kantoor

Brandfactory12 is een moderne groothandel met een kantoor in Harderwijk. Ze bedenken merken in combinatie met producten waarna deze op een unieke manier in de markt gezet worden. Geen standaard groothandel dus, maar een merkenbouwer waar de passie voor het productportfolio vanaf spat. Om het vuurtje op kantoor in Harderwijk wat verder aan te wakkeren mochten wij een audiosysteem realiseren waarbij men op kantoor naar Spotify luistert. 

Stijlvol en smaakvol interieur op het kantoor van Brandfactory12.

Goede kwaliteit muziek voor een eerlijke prijs

Op kantoor in Harderwijk miste er nog iets... Muziek. Het jonge team van Brandfactory12 is gek op muziek en zij kwamen dan ook met de vraag of wij hen konden helpen. Het doel was om een geluidsinstallatie te bedenken die past bij hun eigen kernwaarden. Een eerlijke prijs, goede kwaliteit. 

Met deze vraagstelling konden wij aan de slag en werd een ontwerp gemaakt om de muziek op kantoor op te delen in de verschillende afdelingen. Zo kan elke afdeling zelf bepalen welke muziek er op staat en op welk volume. In de algemene ruimtes, zoals de gangen en bedrijfskantine werden volume- en muziekkeuze vastgezet, zodat deze passen bij het imago van Brandfactory12 richting klanten en medewerkers.

Muziek tijdens het werk ontspant en geeft energie

Op kantoor wilde men graag zelf bepalen welke muziek er werd afgespeeld. Het makkelijkste is natuurlijk om dit te doen via de app die iedereen vanuit huis wel kent. Met Spotify op kantoor kan elke afdeling zelf bepalen welke genre er wordt afgespeeld. In elk kantoor komen collega's met elkaar overeen welke playlist afgespeeld wordt. 

Het leuke hiervan is dat collega's elkaar inspireren met nieuwe muziek. En dat muziek echt een onderdeel wordt van de totaalbeleving op kantoor. Er worden playlists uitgewisseld met elkaar. Ook wordt de muziek afgestemd op de mood die op dat moment heerst. Energie nodig? Dan een beetje meer uplifting muziek. Net een naar gesprek aan de lijn gehad? Dan even een happy song om iedereen weer blij te maken. 

Muziek heeft zoveel te bieden en bij Brandfactory12 snappen dit als geen ander. 

Kantoor met creatieve collega's waar zelf wordt bepaald welke muziek er wordt geluisterd via Spotify.

Design speakers met strakke afwerking 

Bij zo'n mooi pand mogen de speakers geen afbreuk doen aan het interieur. Dat is dan ook niet gebeurd, want in de koof boven de werkplekken is gekozen voor smaakvolle inbouwspeakers met een heel dun randje, die bovendien qua kleur perfect matchen met de kleur van de koof.

Zelfde geldt voor de opbouwspeakers die in de hal en de kantine geplaatst zijn. Deze zijn op de muur geplaatst waarbij de bekabeling rechtstreeks de muur inloopt en dus helemaal niet meer zichtbaar is. Het is alsof de speaker op de muur zweven. De speakers zijn wit en passen ook perfect in de stijl die ze bij Brandfactory12 voor ogen hebben.

Aan de rechterzijde zie je op de muur een stijlvolle opbouwspeaker in dezelfde kleur als de wand.

Ook luisteren naar Spotify op kantoor?

Willen jullie net als Brandfactory12 ook luisteren naar Spotify op het werk? Laat het ons gerust weten, want dan gaan we met je meedenken. Hoe willen jullie muziek afspelen? Wie mag dit bedienen? Wat willen jullie collega's graag? Hoe hard mag de muziek staan? Samen gaan we kijken hoe we muziek het best in kunnen passen op jullie kantoor.

Wil je nog meer lezen? Check dan deze pagina over geluidsinstallaties op kantoor of lees deze uitgebreide blogpost over muziek op kantoor

Reactie plaatsen