Hoogwaardige achtergrondmuziek en projectie voor Flamingo Pet Products | België
18 april 2024 
3 min. leestijd

Hoogwaardige achtergrondmuziek en projectie voor Flamingo Pet Products | België

Flamingo Pet Products is een vooraanstaand bedrijf gevestigd in België, dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige huisdierbenodigdheden. Met een diepgewortelde passie voor het welzijn van huisdieren biedt Flamingo een uitgebreid assortiment producten, variërend van innovatief speelgoed en comfortabele bedden tot voedzame voeding en praktische accessoires. Het indrukwekkende assortiment omvat maar liefst 8500 producten voor honden, katten, knaagdieren, kippen, vissen, vogels en reptielen.


Het bedrijf streeft ernaar eigenaren van gezelschapsdieren te voorzien van betrouwbare en hoogwaardige oplossingen, die het welzijn en de vreugde van hun geliefde huisdieren bevorderen.
Met een team van 200 toegewijde medewerkers en distributie naar 60 landen zijn de producten van Flamingo Pet Products wereldwijd een vertrouwde keuze voor huisdiereigenaren.

Voor het nieuwe distributiecentrum in Olen, België, een indrukwekkend bouwproject met drie hallen en een totale oppervlakte van 33.640 m², beheerd door Heylen Warehouses, benaderden ze ons voor advies over achtergrondmuziek- en projectieoplossingen. Onze lokale partner, Backline AV, heeft deze aanvraag opgepakt en een indrukwekkend systeem ontworpen.

De wens was een geluidsinstallatie die zich richt op het gehele magazijn: onder de mezzanine, op de mezzanine en in de gangpaden tussen de stellingen. Later werd dit uitgebreid met advies voor projectieoplossingen in de eventruimte op de eerste verdieping en de grote vergaderruimtes op de 2e en 3e verdieping.Een interessant detail over het nieuwe pand is dat, vergelijkbaar met de natuurlijke grijze kleur van Flamingo's die roze kleurt door het eten van garnalen en rivierkreeftjes, de zijkant van het nieuwe pand in de basis ook grijs is, maar roze kleurt zodra de zon erop schijnt!Het brein van het systeem

Als centrale apparatuur is gekozen voor het AtlasIED Atmosphere multizone systeem, ondersteund door twee krachtige en energiezuinige Powersoft-versterkers.
De 19 inch AtlasIED Atmosphere AZM8 audioprocessor, geschikt voor 8 zones, vormt het brein van dit systeem en is uitgebreid met het C-ZSV wandpaneel voor eenvoudige bediening door de eindgebruiker.


Dit paneel biedt overzichtelijke controle over het systeem, waarmee zowel het volume als de muziekbron per zone kan worden ingesteld.


Passende speakers per zone

De locatie bestaat uit een enorm magazijn met stellingen en een mezzanine.


Voor de mezzanine worden krachtige pendel luidsprekers gebruikt, uniek vanwege hun brede afstraalpatroon en uitstekend geluid, ideaal voor grote ruimtes zoals warenhuizen of bedrijfshallen. Voor de gangpaden tussen de stellingen zijn BAS projector speakers gekozen, speciaal ontworpen voor industriële omgevingen zoals magazijnen, met een nadruk op verstaanbaarheid van achtergrondmuziek, radio en omroepmededelingen.

Projectie Speaker 100 Volt

Radio op de werkvloer in jullie bedrijf?

Willen jullie ook centraal naar de radio luisteren in jullie bedrijf? Honderden bedrijven zijn jullie al voorgegaan en een groot deel hebben wij uitgeschreven op onze referentiepagina. Lees gerust wat meer over onze oplossingen op de pagina over geluidsinstallaties voor bedrijfshallen of stuur direct een aanvraag in via ons contactformulier. Wil je eerst even telefonisch sparren? Dan kan dat natuurlijk ook. Bel ons gerust op het nummer 085-2500917.

Reactie plaatsen