SES Creative banner
Referenties | Bedrijfshal
Referenties | Bedrijfshal
04/17/2024
2 min
0

SES kiest voor een Business Audio Systeem

04/17/2024
2 min
0

Wie kent ze niet? Ik denk dat we allemaal al wel eens iets hebben geknutseld met de producten van SES.

SES Creative

Maar voor wie ze niet kent;

SES Creative is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van creatief speelgoed voor kinderen.
Het bedrijf is gevestigd in Enschede, Nederland. SES Creative staat bekend om zijn diverse assortiment knutsel- en creatieve activiteitensets die gericht zijn op de educatieve en artistieke ontwikkeling van kinderen. De producten van SES Creative omvatten onder andere knutselsets, klei, verf, strijkkralen en andere creatieve materialen.
Deze sets zijn ontworpen om kinderen te inspireren, hun verbeeldingskracht te stimuleren en hen de mogelijkheid te bieden om op een speelse manier hun creativiteit te uiten.

SES Creative streeft ernaar om producten van hoge kwaliteit te leveren die zowel leuk als educatief zijn.

Om de creativiteit van het personeel optimaal te stimuleren, heeft SES Creative ons, Business Audio Systems, benaderd voor advies en het ontwerp van een muzieksysteem dat voldoet aan hun creatieve eisen.

Onze lokale regiodealer, Maxximum, heeft deze opdracht op zich genomen en heeft voor zowel de kantoren als de bedrijfshal een prachtige oplossing gecreëerd.

Een keuze maken in luidsprekers

In de bedrijfshallen zijn twee verschillende soorten luidsprekers gebruikt.

Pendels welke ideaal voor situaties met hoge plafonds.

Helvia GLOBE

Maar ook onze exclusieve BAS Industriële projectorluidsprekers, deze zijn dankzij hun handige beugel, snel en efficiënt te plaatsen en hebben een hoog rendement (tegen een scherpe prijs).

Projector luidspreker BAS

Alle luidsprekers zijn strategisch gepositioneerd om een gelijkmatige geluidsdekking te garanderen.

Een toekomstbestendig, modern systeem

De bedrijfshallen maken gebruik van een Dynamic Music Distribution-systeem, ontwikkeld door Powersoft.
Dankzij deze technologie kan met minimale hardware een multi-zonesysteem worden gecreëerd. Normaal gesproken zou voor individuele aansturing van meerdere zones een mixer of voorversterker nodig zijn, maar de versterkers van Powersoft hebben deze functionaliteit standaard in de DSP ingebouwd.
Dit resulteert in minder benodigde apparatuur, wat bijdraagt aan een verbeterde kwaliteit van muziekweergave en tevens bespaart op stroomverbruik.

Dit systeem biedt een moderne beleving met daaraan een zeer gebruiksvriendelijke bediening.

Bij SES verloopt de bediening via een modern Touch-paneel dat is voorzien van hun eigen logo.

WM Touch SES

De kantoren zijn naar de wensen van de klant uitgerust met SONOS-luidsprekers, aangezien het trekken van kabels in deze ruimtes vrij lastig en kostbaar bleek te zijn.

Radio op de werkvloer in jullie bedrijf?

Willen jullie ook centraal naar de radio luisteren in jullie bedrijf? Honderden bedrijven zijn jullie al voorgegaan en een groot deel hebben wij uitgeschreven op onze referentiepagina. Lees gerust wat meer over onze oplossingen op de pagina over geluidsinstallaties voor bedrijfshallen of stuur direct een aanvraag in via ons contactformulier. Wil je eerst even telefonisch sparren? Dan kan dat natuurlijk ook. Bel ons gerust op het nummer 085-2500917.

Reacties
Categorieën