Muziek bij Recreatiepark Sevink Molen, Winterswijk
18 maart 2024 
3 min. leestijd

Muziek bij Recreatiepark Sevink Molen, Winterswijk

Recreatiepark Sevink Molen,

Avonturenpark Sevink Molen

gelegen in het schilderachtige Winterswijk, is een gastvrije bestemming voor gezinnen, vriendengroepen en individuele bezoekers die op zoek zijn naar ontspanning en plezier te midden van een prachtige natuurlijke omgeving. Dit veelzijdige recreatiepark biedt een breed scala aan activiteiten en voorzieningen voor alle leeftijden, waardoor het een geliefde bestemming is voor zowel lokale bewoners als toeristen.

Het park ontleent zijn naam aan de historische Sevink Molen, een markant monument dat trots oprijst aan de horizon en een idyllisch decor vormt voor de omgeving. Het park strekt zich uit over uitgestrekte gronden met weelderig groen en schilderachtige paden die uitnodigen tot verkenning.


Het recreatieaanbod omvat een ruime selectie aan activiteiten, zoals boogschieten, klimmen en klauteren in het klimbos, en opwindende potjes lasergamen. Watersportliefhebbers kunnen genieten van kanoën op het meer, terwijl anderen kunnen kiezen voor midgetgolfen of een ritje op de kartbaan.

Voor gezinnen met kinderen is er een speciaal ontworpen speeltuin waar de kleintjes naar hartenlust kunnen spelen en nieuwe vriendjes kunnen maken. Ook kunnen ze een ritje maken in de minitrein die door het park rijdt, of een bezoek brengen aan de kinderboerderij om verschillende dieren te ontmoeten.
Na al dat plezier is het tijd om te ontspannen en te genieten van een smakelijke maaltijd of verfrissend drankje. Het park beschikt over diverse eetgelegenheden, variërend van gezellige cafés tot sfeervolle restaurants waar lokale lekkernijen worden geserveerd.

Oud naar nieuw

Recentelijk heeft Recreatiepark Sevink Molen zijn faciliteiten geüpgraded in samenwerking met de lokale installatiepartner Maxximum uit Winterswijk.
Deze upgrade omvatte de vervanging van verouderde installaties in het restaurant, grillrestaurant, serre, speelhal en buitenterras.

Meer controle

Om de locatie meer controle te geven over de geluidsafstelling, is er besloten om een Powersoft systeem te installeren, compleet met een touchpaneel voor eenvoudige bediening.

Slimme bediening voor je Powersoft muzieksysteem

Deze versterker kan zelfstandig fungeren als een slimme matrix, waardoor het als een soort kruispunt voor al het audioverkeer werkt. Via de ingebouwde matrix kunnen alle muziekbronnen naar de gewenste locatie of ruimte worden gestuurd, altijd met individuele volumeregeling.

Kwaliteit in geluid

Binnen in het restaurant is gekozen voor de stijlvolle GALA inbouwluidsprekers. Deze luidsprekers zijn uitgerust met een tweeter die bijdraagt aan de hogere frequenties, waardoor de GALA een warm en vol geluid produceert.

Restaurant

In de speelhal, met zijn hoog en open plafond, is een andere aanpak vereist. Daarom is er gekozen voor pendel luidsprekers. Deze pendels hebben het uiterlijk van hanglampen en zijn strategisch geplaatst boven het gebied waar de muziek moet worden gehoord. Met 5 pendels is een gelijkmatige dekking gerealiseerd in deze grote en hoge ruimte.

Speelhal

Op het terras is de keuze gevallen op de populaire SONORA design speaker, beschikbaar in 4, 6 en 8 inch. Voor het terras is gekozen voor het 4-inch model, dat ondanks zijn compacte formaat niet inlevert op prestaties. De luidsprekers zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, en de grill is zelfs behandeld tegen zoute mist, waardoor ze niet alleen mooi klinken, maar ook mooi blijven..


Serieus besparen

Deze upgrade resulteert niet alleen in een verbeterde geluidsbeleving, maar ook een energiebesparing tot wel 40%, waarmee het park zijn inzet voor duurzaamheid benadrukt.
Meer weten over deze voordelen met Powersoft? Lees hier meer.

#GreenAudio

Business Audio Systems Hardware & Technologie

Heb jij de volgende uitdaging voor ons klaar liggen?

Dan helpen wij je daar graag bij. Bij nieuwbouw kunnen wij op basis van de tekeningen een plan maken en anders komen wij met alle plezier eens op locatie kijken, waarna wij een uitgedacht voorstel op papier kunnen zetten. Honderden bedrijven zijn jullie al voorgegaan en een groot deel hebben wij uitgeschreven op onze referentiepagina.

Direct een afspraak maken?
Bel dan met 085-2500917 of stuur je aanvraag in via ons contactformulier.


Reactie plaatsen