Achtergrondmuziek voor Pannenkoekenrestaurant Vrouwenhof
16 april 2024 
3 min. leestijd

Achtergrondmuziek voor Pannenkoekenrestaurant Vrouwenhof

Pannenkoekenrestaurant Vrouwenhof bevindt zich in het prachtige Vrouwenhofpark in Roosendaal, Nederland. Het restaurant biedt een unieke eetervaring, omgeven door groen en natuurlijke schoonheid. Gasten kunnen genieten van heerlijke pannenkoeken terwijl ze ontspannen in een rustige en sfeervolle omgeving.

Het menu van Pannenkoekenrestaurant Vrouwenhof biedt een breed scala aan pannenkoeken, variërend van klassieke opties zoals spek en kaas tot meer avontuurlijke combinaties met bijvoorbeeld fruit, ijs of hartige vullingen. De pannenkoeken worden vers bereid met hoogwaardige ingrediënten, waardoor elke hap een genot is.


Naast pannenkoeken serveert het restaurant vaak ook andere gerechten, zoals salades, soepen en broodjes, zodat er voor iedereen iets lekkers te vinden is.
De vriendelijke en attente service draagt bij aan de algehele gastervaring, waardoor gasten zich welkom voelen en graag terugkomen voor meer.

Met zijn prachtige locatie, heerlijke gerechten en gastvrije sfeer is Pannenkoekenrestaurant Vrouwenhof een populaire bestemming voor gezinnen, vriendengroepen en iedereen die op zoek is naar een ontspannen eetgelegenheid te midden van de natuur.

Achtergrondmuziek zorgt voor sfeer

Wat is een restaurant zonder muziek.. eerlijk, dat is onmisbaar toch?

Daarom is ook Pannenkoekenrestaurant Vrouwenhof voorzien van een professioneel muzieksysteem.
Een zone-systeem wel te verstaan.

ZONE-SYSTEEM?

Ja, een systeem dat de mogelijkheid biedt om elke ruimte als een losse zone te bedienen.
Dit betekent dat je zowel de muziekbron kunt kiezen, maar ook aanpassingen kunt maken in volume.
Kortom, alles is naar wens af te stellen.

Dit is gerealiseerd met de meest efficiënte oplossing die de markt kan bieden.
Dynamic Music Distribution van Powersoft.


Met DMD (afgekort) kun je met enkel muziekbronnen, een versterker en luidsprekers een compleet bedienbaar systeem maken.
Traditionele systemen zijn afhankelijk van een matrix of een mixer, bij Powersoft zit deze techniek ingebouwd in de digitale omgeving van de versterker.

Dit heeft meerdere voordelen. Minder apparatuur betekent dat je kwaliteit van signaal hoog blijft, en dankzij het digitale zijn er geen fysieke knoppen waarmee iemand het systeem kan ontregelen.

Hoe bedien je zo'n systeem zul je je afvragen. Nou dat kan op meerdere manieren.
DMD maakt het mogelijk om dit via een tablet, telefoon en zelfs PC te doen, maar je kunt ook kiezen voor traditionele volume en bronselectieknoppen.
In deze situatie is er nog een mooiere optie gekozen, een modern wandpaneel met touch-functionaliteit.


Met één vinger bedien je het complete systeem.
Zonder enige moeite kun je ruimtes koppelen en gezamenlijk bedienen, je bron selecteren, een mute inschakelen of het volume aanpassen.

Luidsprekers

Bij zo'n mooie aansturing verwacht je natuurlijk ook mooie luidsprekers.
En die zijn er! Er is gekozen voor een 6 inch (2-weg) design luidspreker.


Het moderne design van deze kwaliteit luidspreker zorgt ervoor dat ze subtiel opgaan in ieder modern interieur.

Ook een geluidsinstallatie in jouw restaurant?

Wil je ook dat wij meedenken over nieuw geluid in jouw restaurant? Check dan onze speciale informatiepagina over geluidsinstallaties in de horeca voor meer informatie. Je kunt ons ook bellen op het nummer 085-2500917 of mailen op info@business-audio-systems.com. Direct advies aanvragen kan ook via deze pagina. Wij komen dan vrijblijvend bij jou op de zaak kijken, waarna een uitgebreid advies volgt.

We komen met alle plezier naar je toe!

Reactie plaatsen