Sepawand kantine 1
Alle referenties
Alle referenties
11/10/2023
2 min
0

Functioneel geluidssysteem bij Sepawand B.V.

11/10/2023
2 min
0

Sepawand B.V. (Nijverdal) staat bekend om zijn technisch vakmanschap en zet zich voortdurend in voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in hun producten.
Ze leveren hoogwaardige wanden die niet alleen de esthetische waarde van ruimtes verhogen, maar ook functionaliteit en flexibiliteit bieden.

Of het nu gaat om kantoren, scholen, ziekenhuizen of andere commerciële ruimtes, Sepawand B.V. is dé betrouwbare partner voor eersteklas wandoplossingen. Met hun toewijding aan kwaliteit en innovatie heeft het bedrijf een blijvende indruk gemaakt in de branche en blijft het zich onderscheiden.

In september 2023 benaderde Sepawand ons voor advies over een audio-installatie voor hun bedrijfskantine.

Onze Business-audio-systems partner, Mark uit Assen, heeft deze uitdaging opgepakt en een indrukwekkend systeem ontworpen waar menig café jaloers op zou zijn.

De wens

De wens was om een systeem te hebben dat geschikt is voor hoogwaardige achtergrondmuziek, maar ook kan schakelen naar feestmuziek tijdens de vrijdagmiddagborrel.

De keuze in luidsprekers

Mark heeft hiervoor voor dit project gebruikgemaakt van de AIR Series van MAG Audio, met als keuze de AIR-82, een 8-inch coaxiale luidspreker met verbluffende muzikale prestaties op zowel laag als hoog volume.


Vier van deze compacte kasten zijn geïnstalleerd in de kantine.

Voor diepe bastonen bij feestmuziek is een 18-inch actieve subwoofer toegevoegd aan het systeem, de X318A van MAG Audio.


De versterker achter de luidsprekers

Om de luidsprekers goed aan te sturen, is gekozen voor een Mezzo-versterker uit de Powersoft-collectie.


Powersoft staat bekend om zijn hoge efficiëntie in combinatie met energiebesparende technieken, wat naadloos aansluit op de duurzame en milieubewuste visie van Sepawand.
De slimme en compacte Mezzo versterkers hebben een ingebouwde DSP met processor, waardoor externe randapparatuur overbodig is voor functies zoals het selecteren van bronnen of het regelen van het volume.

Gebruiksvriendelijk

Een bedieningspaneel met touch-functionaliteit is direct op de versterker aangesloten, waardoor de gebruiker een ongeëvenaard gebruiksgemak ervaart.


Multifunctioneel

Dankzij deze audio-installatie kan de bedrijfskantine niet alleen dienen als ontspanningsruimte maar ook als ruimte voor training en presentatie. Met toevoeging van twee draadloze microfoons (één handheld en één headset) is het nu mogelijk om grote groepen toe te spreken.

Al met al is dit een kantine waar menig bedrijf van kan dromen!

Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bij nieuwbouw kunnen wij op basis van de tekeningen een plan maken en anders komen wij met alle plezier eens op locatie kijken, waarna wij een uitgedacht voorstel op papier kunnen zetten.
Honderden bedrijven zijn jullie al voorgegaan en een groot deel hebben wij uitgeschreven op onze referentiepagina.

Direct een afspraak maken?
Stuur direct een aanvraag in via ons contactformulier. Wil je eerst even telefonisch sparren? Dan kan dat natuurlijk ook. Bel ons gerust op het nummer 085-2500917

Reacties
Categorieën