Truckwash1 Group kiest voor Business Audio Systems
01 juli 2022 
2 min. leestijd

Truckwash1 Group kiest voor Business Audio Systems

Truckwash1 is de grootste truckwash onderneming van Nederland. Zij hebben gekozen om samen te werken met het team van Business Audio Systems op het gebied van waterbestendige geluidsinstallaties met achtergrondmuziek voor hun wasstraten in hun vestigingen door heel Nederland. En daar zijn we natuurlijk bijzonder trots op! Inmiddels hebben we al diverse vestigingen in Nederland mogen voorzien van lekkere muziek, zodat de sfeer er in de wasstraten net een beetje beter op wordt!


Fusie tussen Truckwash Group en Truckwash1

In 2020 zijn Truckwash Group en Truckwash1 gefuseerd onder de naam Truckwash1 Group. Het betekende dat de Truckwash1 Group in één klap de allergrootste was van Nederland. Inmiddels beschikt Truckwash1 over 8 locaties met 2 wasstraten, waardoor een efficiënte doorloop ontstaat. Op elke locatie staat ervaren personeel klaar voor de chauffeurs en hun wagens. Met professionele apparatuur maken zij schoon schip. Je kunt er ook met een camper of bestelwagen terecht!

Lekker werken met muziek

Truckwash1 Group begrijpt dat er niets leuker is dan werken met muziek op de achtergrond. Het personeel staat tenslotte de hele dag achter elkaar in de wasstraat. En hoe leuk ze hun werk ook vinden, de muziek brengt een fijne afwisseling gedurende de werkdag. Verschillende muziek afgewisseld met het nieuws en de dagelijkse actualiteiten zorgen ervoor dat er op de werkvloer vol positieve energie gewerkt wordt. Met als resultaat...? Schone vrachtwagens!


Speciale speaker voor vochtige ruimtes

De afgelopen jaren hebben we tal van vochtige ruimtes mogen opwarmen met muziek. Speciaal voor deze ruimtes hebben we een eigen speaker ontwikkeld. Een industriële speaker, die vochtbestendig is, waanzinnig goed klinkt en lang meegaat. Onze Business Audio Speaker Projector Industrial is al verkrijgbaar vanaf € 79,00 per stuk en is inmiddels al op tal van locaties geïnstalleerd. 


Toekomstmuziek

Ook in de toekomst wordt ons team op de hoogte gebracht van de nieuwe vestigingen van Truckwash1. We kijken er dan ook enorm naar uit om samen met hen te groeien in Nederland. Omdat ons team door heel Nederland verspreid is kunnen we hen altijd uitstekend en snel van dienst zijn. We wensen Truckwash1 bij deze enorm veel succes met de verdere uitbouw uit hun prachtige concept!

Wilt u ook muziek op de vestigingen van uw bedrijf?

We komen met alle plezier vrijblijvend een kijkje nemen. We gaan met jou in gesprek om te horen wat jullie willen en kunnen hierin natuurlijk prima adviseren dankzij onze jarenlange ervaring. We nemen alles mee in een voorstel dat je enkele dagen later in de mailbox ontvangt. Installeren kan snel! Binnen een week na akkoord kunnen wij de installatie plaatsen en geven we jouw medewerkers net dat beetje extra energie op de werkvloer.

Stuur je aanvraag in via ons contactformulier, mail met info@business-audio-systems.com of bel met 085-2500917 voor meer info of kijk op onze speciale pagina over geluidsinstallaties voor bedrijfshallen, werkplaatsen en fabrieken


Reactie plaatsen