Achtergrondmuziek toiletwinkel 2theloo
20 mei 2020 
0 min. leestijd

Achtergrondmuziek toiletwinkel 2theloo

Projectomschrijving

De toiletwinkelketen 2theloo verovert in korte tijd Europa. Inmiddels zijn er meer dan 200 locaties te vinden in 14 verschillende landen. 2theloo maakt van het bezoeken van openbare toiletten een prettige ervaring. Het is schoon, het ruikt aangenaam en de omgeving is prettig. 2theloo is met name te vinden bij benzinestations en in drukke winkelstraten. Achtergrondmuziek speelt een belangrijke rol.

Neutraliseren van onsmakelijke bijgeluiden

Business Audio Systems levert al jarenlang alle luidsprekers voor dit doordachte concept. Naast geur, hygiëne en beleving wordt ook muziek ingezet om het verblijf van de gasten op het toilet te veraangenamen. Het geluid uit de muziekinstallatie wordt ingezet om onsmakelijke bijgeluiden op het toilet te neutraliseren.

De muziek brengt hiermee een gevoel van privacy. Een warm welkom in een omgeving wat van oudsher een vieze plek was. Door alle toiletten wordt de muziek mooi verdeeld weergegeven. De muziek is afkomstig uit een muzieksysteem wat centraal wordt aangestuurd.

De keuze van de muziek is zorgvuldig samengesteld door het concept team van 2theloo. Daarbij wisselt het programma in de ochtend, middag en avond. Maar alle weergaves zijn erop gebaseerd om het verblijf van de gast aangenaam te houden.

Reactie plaatsen