hofman-tekening
Referenties | Bedrijfshal
Referenties | Bedrijfshal
11/06/2023
1 min
0

Muziek op de werkvloer bij Hofman Animal Care

11/06/2023
1 min
0

Hofman Animal Care is een toonaangevend bedrijf gevestigd in Enter, Nederland, dat zich toelegt op de zorg en het welzijn van dieren.

Met een sterke nadruk op hoogwaardige producten en diensten, heeft Hofman Animal Care een stevige reputatie opgebouwd in de branche.
Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en oplossingen voor dieren, variërend van voeding en verzorging tot huisvesting en accessoires.
Hofman Animal Care streeft ernaar om eigenaren van huisdieren en professionals in de dierenindustrie te voorzien van de beste middelen om de gezondheid, het comfort en de tevredenheid van dieren te waarborgen.
Met een focus op innovatie en klanttevredenheid heeft Hofman Animal Care zich gevestigd als een betrouwbare partner voor iedereen die begaan is met dierenwelzijn.

In 2019 betrok Hofman Animal Care haar gloednieuwe pand, een schitterende locatie aan de rand van het bruisende dorp Enter.

Nieuw pand, nieuwe geluidsinstallatie

Een essentieel onderdeel van deze inrichting was de implementatie van een doordachte geluidsinstallatie, die een naadloze luisterervaring bood in de bedrijfshal, kantoren en kantine.
Wat deze geluidsinstallatie echt opvallend maakt, is het gebruik van vier krachtige Powersoft Quattrocanali 1204 DSP versterkers. 


Deze versterkers staan bekend om hun indrukwekkende efficiëntie en opmerkelijk lage stroomverbruik

Met behulp van een geavanceerde audio-matrix kan elke ruimte afzonderlijk en digitaal worden geconfigureerd voor het gewenste geluidsniveau.
Dit resulteert in een uitzonderlijke luisterervaring die de tevredenheid van medewerkers en bezoekers van Hofman Animal Care aanzienlijk verbetert.

Radio op de werkvloer in jullie bedrijf?

Willen jullie ook centraal naar de radio luisteren in jullie bedrijf? Honderden bedrijven zijn jullie al voorgegaan en een groot deel hebben wij uitgeschreven op onze referentiepagina. Lees gerust wat meer over onze oplossingen op de pagina over geluidsinstallaties voor bedrijfshallen of stuur direct een aanvraag in via ons contactformulier. Wil je eerst even telefonisch sparren? Dan kan dat natuurlijk ook. Bel ons gerust op het nummer 085-2500917

Reacties
Categorieën