Bedrijfspand Hoekstra
Referenties | Bedrijfshal
Referenties | Bedrijfshal
06/28/2018
1 min
0

Muziek voor de werknemers van Hoekstra B.V.

06/28/2018
1 min
0

Hoekstra BV, een toonaangevend familiebedrijf gevestigd in Sneek met meer dan 85 jaar ervaring, biedt gespecialiseerd transport van niet-standaard goederen.
Met 80 toegewijde medewerkers en diensten zoals transport, warehousing en verhuizingen, leveren ze topkwaliteit.

Recentelijk openden ze een state-of-the-art crossdock in Sneek, waar muziek op de werkvloer niet ontbreekt.
Voor Hoekstra BV is het belangrijk dat de achtergrondmuziek vanaf één punt aangestuurd en gecontroleerd kan worden. Verder is het van belang dat het volume van de achtergrondmuziek evenredig verdeeld wordt over de ruimte waar de medewerkers werkzaam zijn.

Hoekstra BV koos voor ProAV uit Sneek om hun perfecte geluidsinstallatie te ontwerpen en aan te leggen.

Bart Remery, de Financial Manager van Hoekstra BV, benadrukt het belang van achtergrondmuziek:

“In het nieuwe crossdock van Hoekstra BV wordt tot in de late uurtjes gewerkt. Achtergrondmuziek voor de medewerkers kan daar natuurlijk niet ontbreken. Het zijn de noodzakelijke arbeidsvitamines, de muziek werkt mee binnen ons bedrijf.”


De Perfecte Geluidsoplossing voor Hoekstra BV 

Om het hele crossdock te voorzien van muziek, is er gekozen voor pendel luidsprekers met indrukwekkende geluidskwaliteit.


Deze 6,5" luidsprekers zijn ideaal voor grote open ruimtes met hoge plafonds.
De behuizing doet denken aan een hanglamp, doordat de luidsprekers naar beneden gericht is projecteert deze een egale dekking in geluid over de werkvloer. Alle bekabeling is stijlvol weggewerkt, wat een esthetisch perfecte uitstraling geeft.

Gebruik maken van Internet Radio 

Om een stabiele muziekbron te garanderen, maakt Hoekstra BV gebruik van internetradio. Hiermee hebben ze toegang tot duizenden zenders met uitstekende audiokwaliteit. Geen zorgen meer over slechte ontvangst in bedrijfshallen.

Radio op de werkvloer in jullie bedrijf?

Willen jullie ook centraal naar de radio luisteren in jullie bedrijf? Honderden bedrijven zijn jullie al voorgegaan en een groot deel hebben wij uitgeschreven op onze referentiepagina. Lees gerust wat meer over onze oplossingen op de pagina over geluidsinstallaties voor bedrijfshallen of stuur direct een aanvraag in via ons contactformulier. Wil je eerst even telefonisch sparren? Dan kan dat natuurlijk ook. Bel ons gerust op het nummer 085-2500917.

Reacties
Categorieën