Dieseko gevel
Referenties | Bedrijfshal
Referenties | Bedrijfshal
10/27/2023
2 min
0

Muziek op de werkvloer bij Dieseko Group

10/27/2023
2 min
0


De Dieseko Group is een toonaangevend Nederlands bedrijf dat wereldwijd actief is en gespecialiseerd is in funderings- en heiapparatuur voor de bouw- en constructie-industrie.
Hun reputatie in de sector is gebaseerd op de levering van hoogwaardige apparatuur en accessoires die essentieel zijn voor diverse funderings- en heiwerkzaamheden, en ze spelen een cruciale rol in de ontwikkeling van infrastructurele projecten over de hele wereld.

In 2023 benaderde de Dieseko Group ons met een uitdaging betreffende hun muzieksysteem op de werkvloer.
 Hun bestaande radiosystemen waren afgekeurd door de verzekering, wat leidde tot een dringende vraag naar een nieuwe oplossing die voldeed aan de vereisten en aansloot op de wensen voor hun zes werkplaats hallen.

Belangrijkste wensen die uit deze aanvraag naar voren kwamen:

  1. Het creëren van een egale geluidsdekking om "hotspots" te voorkomen
  2. Goed geluid op het buitenterrein door gebruik van weersbestendige luidsprekers
  3. Afzonderlijke volumeregeling voor zones binnen de 6 systemen
  4. Een stabiele en storingsvrije ontvangst van radiozenders
  5. Een eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening voor alle medewerkers

Onze regiopartner Prodjex heeft met trots een oplossing geïmplementeerd die voldeed aan al deze eisen en verwachtingen van Dieseko Group.

In totaal zijn er zes gecentraliseerde geluidssystemen geïnstalleerd, met daarachter een totaal van 34 luidsprekers.
 Alle 34 luidsprekers zijn waterbestendig en stofdicht.

 Dankzij de aantallen ontstaat er een egale en consistente luisterervaring, zonder geluidsoverlast op specifieke locaties zoals in de eerdere situatie.

Door gebruik te maken van intelligente audioversterkers, zijn deze 6 centrale systemen weer opgedeeld in verschillende zones, elk met zijn eigen volumeregeling.
Zo kan ieder gebied naar wens afgesteld worden.

Om de wens in stabiel ontvangst te kunnen vervullen is er keuze gemaakt voor de industriële internetradio, de OMNIS-100. Dit biedt de medewerkers van de Dieseko Group toegang tot duizenden radiozenders zonder storingen, wat de algehele tevredenheid verhoogde en zorgde voor een aangename en productieve werkomgeving.De samenwerking met de Dieseko Group was buitengewoon positief.
Dankzij deze succesvolle samenwerking hebben ze nu een geavanceerd en betrouwbaar geluidssysteem dat bijdraagt aan de verbetering van hun werkomgeving en operationele efficiëntie.

Radio op de werkvloer in jullie bedrijf?

Willen jullie ook centraal naar de radio luisteren in jullie bedrijf? Honderden bedrijven zijn jullie al voorgegaan en een groot deel hebben wij uitgeschreven op onze referentiepagina. Lees gerust wat meer over onze oplossingen op de pagina over geluidsinstallaties voor bedrijfshallen of stuur direct een aanvraag in via ons contactformulier. Wil je eerst even telefonisch sparren? Dan kan dat natuurlijk ook. Bel ons gerust op het nummer 085-2500917.

Reacties
Categorieën