de_nok_groningen
Referenties | Horeca
Referenties | Horeca
01/17/2020
2 min
0

Audiosysteem Rooftop Bar Groninger Forum

01/17/2020
2 min
0

Het Groninger Forum is een opvallend cultureel centrum gelegen in het hart van de bruisende stad Groningen.


Dit moderne architectonische meesterwerk combineert kunst, cultuur, educatie en entertainment onder één dak en is een ware blikvanger in de stad.
Het Groninger Forum biedt een scala aan faciliteiten en activiteiten voor zowel inwoners als bezoekers, variërend van bioscopen en tentoonstellingen tot een bibliotheek en ruimtes voor evenementen en workshops. 

Een van de meest opwindende kenmerken van het Groninger Forum is de prachtige rooftop bar, die een panoramisch uitzicht biedt op de stad Groningen.
Vanaf hier kunnen gasten genieten van adembenemende vergezichten over de historische gebouwen, de bruisende straten en de groene parken van de stad. 

De rooftop bar, die bekend staat als "De Nok," is een ideale plek om te ontspannen met een drankje en hapje, zowel overdag als 's avonds.
Of je nu de zon ziet ondergaan of de stad verlicht ziet worden, de rooftop bar van het Groninger Forum biedt een unieke en ontspannen ervaring voor iedereen die op zoek is naar een prachtig uitzicht en een aangename sfeer.


Het audiosysteem in de rooftop bar van het Groninger Forum is werkelijk indrukwekkend

Voor deze installatie is gebruikgemaakt van 6 Powersoft Canali versterkers, die een buitengewone reputatie hebben vanwege hun hoge efficiëntie en laag stroomverbruik.

Deze versterkers zorgen voor een uitstekende audiokwaliteit en leveren voldoende vermogen om de hele ruimte te vullen met kraakhelder geluid. 

Luidsprekers

Wat de luidsprekers betreft, is er gekozen voor opbouw luidsprekers die een warme en gedetailleerde geluidsweergave bieden. 

De grote kasten van deze luidsprekers zorgen voor een volledig spectrum aan frequenties, waardoor de muziek in de rooftop bar tot leven komt en elke noot tot in perfectie te horen is. 

Het geluidssysteem in de rooftop bar heeft een vermogen van maar liefst 16.000 Watt op 4 Ohm, wat zorgt voor een krachtige en meeslepende luisterervaring voor de gasten.

Kortom, de geluidsinstallatie in de rooftop bar van het Groninger Forum is een technologisch hoogstandje dat bijdraagt aan de algehele ambiance en beleving van deze unieke horeca locatie.

Wil jij weten hoe jij de geluidsinstallatie in je restaurant kunt verbeteren? Klik dan HIER om onze 27 tips te lezen.

Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bij nieuwbouw kunnen wij op basis van de tekeningen een plan maken en anders komen wij met alle plezier eens op locatie kijken, waarna wij een uitgedacht voorstel op papier kunnen zetten.
Honderden bedrijven zijn jullie al voorgegaan en een groot deel hebben wij uitgeschreven op onze referentiepagina.

Direct een afspraak maken?
Stuur direct een aanvraag in via ons contactformulier. Wil je eerst even telefonisch sparren? Dan kan dat natuurlijk ook. Bel ons gerust op het nummer 085-2500917

Reacties
Categorieën