mm-concept-tribune
Alle referenties
Alle referenties
11/06/2023
2 min
0

Verbeterde Geluidsbeleving bij Podium Zuidhaege in Assen dankzij MAG Audio

11/06/2023
2 min
0

Podium Zuidhaege, gevestigd in het charmante Assen, heeft onlangs een belangrijke upgrade ondergaan om de geluidsbeleving voor zijn diverse publiek te verbeteren.


In samenwerking met installatiepartner MMconcept heeft Podium Zuidhaege een nieuwe geluidsinstallatie laten leveren, installeren en programmeren die nu te vinden is in Theaterzaal De Schalm.

Theaterzaal De Schalm is een veelzijdige ruimte die regelmatig wordt gebruikt voor theateroptredens, dansvoorstellingen, concerten en zakelijke presentaties. Om ervoor te zorgen dat elke vorm van optreden optimaal tot zijn recht komt, was het van cruciaal belang dat de geluidsinstallatie van topkwaliteit zou zijn.

MAG Audio geluidsinstallatie


Dankzij de expertise van MMconcept is er gekozen voor de Oekraïense luidspreker-fabrikant MAG Audio, en het resultaat is ronduit verbluffend.

Cardioïde sub-opstelling

Een opvallende eigenschap van de nieuwe geluidsinstallatie is de unieke cardioïde sub-opstelling, die de muziekbeleving naar een nieuw niveau tilt.
Deze configuratie is ontworpen om het geluid direct naar het publiek te sturen en de geluidsverspreiding naar andere delen van de zaal te minimaliseren, wat resulteert in een uitzonderlijke luisterervaring voor iedereen in de zaal.


De keuze voor MAG Audio en de implementatie van deze hoogwaardige geluidsoplossing getuigen van het streven van Podium Zuidhaege om kwaliteit en excellentie in elk aspect van hun theaterervaring te bieden.
Deze investering zal ongetwijfeld bijdragen aan de tevredenheid van artiesten en publiek, en Podium Zuidhaege's reputatie als een vooraanstaande culturele locatie in Assen versterken.


Wij willen onze oprechte waardering uitspreken voor Mark Molema van MMconcept en theatertechnicus Robert Witt van Podium Zuidhaege, die dit project mogelijk hebben gemaakt.

Hun vertrouwen in MAG Audio en hun inzet voor het verbeteren van de geluidsbeleving in Podium Zuidhaege verdient alle lof.
Samen hebben zij een belangrijke stap gezet om Podium Zuidhaege te positioneren als een locatie waar hoogwaardige geluids- en podiumkunsten samenkomen.

Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bij nieuwbouw kunnen wij op basis van de tekeningen een plan maken en anders komen wij met alle plezier eens op locatie kijken, waarna wij een uitgedacht voorstel op papier kunnen zetten.
Honderden bedrijven zijn jullie al voorgegaan en een groot deel hebben wij uitgeschreven op onze referentiepagina.

Direct een afspraak maken?
Stuur direct een aanvraag in via ons contactformulier. Wil je eerst even telefonisch sparren? Dan kan dat natuurlijk ook. Bel ons gerust op het nummer 085-2500917.

Reacties
Categorieën