Theater faciliteiten van hoog niveau voor Kindcentrum Ten Boer, provincie Groningen
09 februari 2024 
2 min. leestijd

Theater faciliteiten van hoog niveau voor Kindcentrum Ten Boer, provincie Groningen

Het Kindcentrum ten Boer, gelegen in de provincie Groningen, is een integraal onderwijs- en opvangcentrum dat een breed scala aan diensten biedt aan kinderen van 0 tot 12 jaar oud. Het centrum combineert onderwijs, kinderopvang, en vaak ook andere voorzieningen zoals naschoolse activiteiten en gezondheidszorg onder één dak.

Kindcentrum Ten Boer zalen

Het doel van het Kindcentrum is om een veilige, stimulerende en inclusieve omgeving te bieden waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen op zowel cognitief, sociaal-emotioneel als fysiek gebied.

Door de samenwerking tussen onderwijs en opvang wordt er gestreefd naar een naadloze overgang tussen de verschillende ontwikkelingsfasen van het kind. Bovendien fungeert het Kindcentrum vaak als een belangrijke ontmoetingsplek voor ouders, verzorgers en de lokale gemeenschap, waar samenwerking en betrokkenheid worden gestimuleerd.

Van aanvraag, naar ontwerp en daarna tot realisatie

Als Business Audio Systems zijn we trots op onze betrokkenheid bij het realiseren van de ambitieuze plannen van Kindcentrum Ten Boer.
Met een diepgaand begrip van hun behoeften hebben we onze expert ingezet om hoogwaardige culturele scholing en (semi)professionele theaterlessen mogelijk te maken binnen hun nieuwbouwproject.

Deze aanvraag is opgepakt door onze regiodealer MMconcept uit Assen. Een perfecte match!
Eigenaar Mark Molema heeft als jonge jongen ruime ervaring opgedaan binnen theaters en de bijbehorende theatertechniek, hij heeft zich dan ook persoonlijk vastgebeten in deze aanvraag en heeft een waanzinnig ontwerp gemaakt.
Zijn rol omvatte het ontwerpen en het realiseren van een uitgebreid scala aan (semi)professionele theaterfaciliteiten die de grenzen van een standaard basisschool ver overschrijden.

De invulling

Met een volledige theaterstoffering inclusief voordoek, fond, horizon en poten en een geavanceerd buizengrid aan het plafond voor flexibele lichtplannen, is ervoor gezorgd dat elk detail zorgvuldig is afgestemd op de specifieke behoeften van het Kindcentrum.

Met diverse LED-verlichtingssystemen en geavanceerde sturing is er een veelzijdige en dynamische verlichtingsomgeving gecreëerd die zich aanpast aan verschillende artistieke uitvoeringen.

Lichtsysteem Ten Boer

Een krachtige beamer is geïntegreerd voor presentaties en filmvoorstellingen, terwijl de geluidsinstallatie, verdeeld over meerdere zones in het speellokaal, een meeslepende audio-ervaring biedt voor alle aanwezigen.

Beamer Ten Boer

Mark zijn focus lag niet alleen op functionaliteit, maar ook op gebruiksvriendelijkheid en educatieve waarde.

Bediening Beamer
Als MMconcept hebben zij gezorgd voor eenvoudige bediening tijdens presentaties en ouderavonden, terwijl er tegelijkertijd ook gekozen kan worden voor een complexe theater regie set om de theateropvoeringen te faciliteren en de kinderen echt enthousiast te maken voor kunst, theater, media en uiteraard de techniek.

Techniek Kindcentrum Ten Boer

Het resultaat is een indrukwekkende verzameling faciliteiten waar een kleine zaal theater zeker jaloers op zal zijn. We zijn vereerd om deel uit te maken van dit project en kijken ernaar uit om Kindcentrum Ten Boer te blijven ondersteunen in hun streven naar culturele en educatieve excellentie.

Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bij nieuwbouw kunnen wij op basis van de tekeningen een plan maken en anders komen wij met alle plezier eens op locatie kijken, waarna wij een uitgedacht voorstel op papier kunnen zetten.
Honderden bedrijven zijn jullie al voorgegaan en een groot deel hebben wij uitgeschreven op onze referentiepagina.

Direct een afspraak maken?
Stuur direct een aanvraag in via ons contactformulier. Wil je eerst even telefonisch sparren? Dan kan dat natuurlijk ook. Bel ons gerust op het nummer 085-2500917.

Reactie plaatsen