Geluidsinstallatie zorgcentrum Nijenstede
20 mei 2020 
0 min. leestijd

Geluidsinstallatie zorgcentrum Nijenstede

Projectomschrijving

Woonzorgcentrum Nijenstede in Steenwijk maakt deel uit van de Zorgcombinatie Noorderboog. Nijenstede is een gastvrij en open huis, waar de bewoners hun leven moeten kunnen voortzetten op de wijze zoals men dat gewend was. Backstage AV mocht voor Nijenstede een multizone geluidsinstallatie maken, waarbij het grand café, de bar, de ontmoetingsruimte en de hal in vier onafhankelijke zones van elkaar in volume bediend moeten kunnen worden.

Bediening per ruimte

In het Grand Café is een geluidsinstallatie gerealiseerd met daarbij een scherm voor TV en presentaties. De bar is voorzien van een stevige speakerset, waarbij de muziek een tandje hoger gezet kan worden. De ontmoetingsruimte is uitgerust met een beamer inclusief geluid. De hal wordt apart voorzien van een eigen geluidsbron, meestal radio.

De inzet van een multizone installatie zorgt ervoor dat elke ruimte zelfstandig te gebruiken is. Door elke ruimte te voorzien van een bedienpaneel op de wand is het geheel erg eenvoudig in gebruik en bovendien erg multifunctioneel.

 

 

Reactie plaatsen