Radio op de Werkvloer bij Techniekwebshop.nl
19 december 2022 
2 min. leestijd

Radio op de Werkvloer bij Techniekwebshop.nl

Techniekwebshop.nl is dé plek waar de vakman en de doe-het-zelver gereedschap en onderdelen kan bestellen. Van onderhoud gereedschap en onderdelen tot landbouw- en industrie onderdelen. Techniekwebshop.nl levert een eigen huismerk, maar is ook leverancier van bekende merken als Kramp, Granit, Hitachi, Custor en Deltach. Hun bedrijfspand in Hengelo kon wel wat meer werksfeer gebruiken en zodoende nam mede-eigenaar Jan Hoff contact op met Business Audio Systems. Na een inventarisatie op locatie konden we snel spijkers met koppen slaan en mocht ons team aan de slag om een nieuw radiosysteem aan te leggen.


Overal dezelfde zender

De bedrijfsruimte bij Techniekwebshop.nl bestaat uit een aantal compartimenten die allemaal aan elkaar geschakeld liggen. De ruimtes zijn dus open en staan allemaal in verbinding met elkaar. Hierdoor hebben we ervoor gekozen in overleg met Jan Hoff om overal dezelfde radiozender af te spelen. Doe je dit niet, dan gaan er radio´s door elkaar heen staan te loeien en dit zorgt voor onrust.

Veel speakers voor een mooie verdeling

Binnen deze installatie is gekozen om te werken met onze eigen ontwikkelde projectie speaker. De BAS Projector Industrial klinkt heel goed namelijk en is goedkoop. Vanwege zijn prijs konden we er dus heel veel ophangen, waardoor de muziek overal goed te horen is. Een ander voordeel is dat de muziek hierdoor ook niet hard gezet hoeft te worden. De verdeling is perfect, waardoor je in alle bedrijfsruimtes lekker met muziek kunt werken.


Internetradio zorgt voor werkplezier

In Nederland is het heel gebruikelijk om in de ochtend een kop koffie te pakken en daarna de radio aan te zetten. De radio zorgt voor werkplezier terwijl je om het uur direct op de hoogte wordt gehouden van de actualiteiten. Internetradio is daarbij de nieuwe trend, want daardoor zijn alle zenders perfect verstaanbaar en kan er bovendien op duizenden zenders ingeschakeld worden. De ontvangst is stabiel en daarmee behoren storingen tot het verleden.


Radio op de werkvloer bij jullie bedrijf?

Hebben jullie nog allemaal losse radio's? Of misschien helemaal geen radio? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend bezoekje aan jullie bedrijfspand. Het hoeft, net als bij Techniekwebshop.nl, echt niet veel te kosten om te zorgen voor een stuk eensgezindheid op de werkvloer door middel van muziek. Muziek verbindt en zorgt voor een gezonde dosis arbeidsvitaminen. Dus waar wacht je nog op? Wij kunnen binnen een week bij je langs komen...! Check de info pagina over geluidsinstallaties in bedrijfshallen of neem direct contact op via ons contactformulier.

Reactie plaatsen