Gebruiksvriendelijke bediening geluid bedrijfsruimte, Taets Art & Event park
26 januari 2023 
2 min. leestijd

Gebruiksvriendelijke bediening geluid bedrijfsruimte, Taets Art & Event park

Taets Art and Event Park Amsterdam is een wonderlijk mooi rijksmonument aan het Noordzeekanaal en biedt eindeloze mogelijkheden voor ieder (zakelijk) evenement.
Taets Art and Event Park is één van de meest unieke evenementenlocaties van metropoolregio Amsterdam.
Taets bevindt zich op het historische Hembrugterrein, deel van het Unesco Wereld Erfgoed ‘de stelling van Amsterdam’ en één van de meest prominente culturele plekken van de stad.
Deze indrukwekkende locatie biedt zowel neoclassicistische gebouwen aan het water, als ongepolijst rauw industrieel erfgoed en ontspannen groene zones.
Met state-of-the-art faciliteiten, hun on-site team, en exclusieve catering voor al uw evenementen, is Taets de optimale locatie voor uw volgende congres, product presentatie, beurs, receptie, meeting, en meer.
Zij faciliteren zowel voor kleine groepen van 50 bezoekers, als voor congressen, beurzen of festivals tot 10.000 bezoekers.


Adviseer ons!

De vraag vanuit Taets is ontstaan vanuit de ervaring met de “oude” apparatuur. Ouderwetse knoppen die in een tijdsbestek van nog geen 5 jaar defect zijn geraakt, en de knoppen die nog wel werkten waren voor een ieder te bereiken, dit met gevolg dat het systeem geregeld ontregeld was..
 De geboden oplossing vervangt de klassieke voorversterker voor een audio processor.
 Dankzij de audio processor krijgt de bediening een upgrade en zijn de belangrijke EQ instellingen verborgen voor personen die daar niet bij horen te komen.
 

“We hebben geregeld issues met de microfoons”

Een van de belangrijkste punten die naar voren kwam richtte zich op aanwezige microfoontechniek.
 In de oude situatie moest er iemand bij de knoppen zitten om de sprekers te versterken of juist te dempen.
 Dankzij de AtlasIED audio processor kan deze persoon nu gewoon in de zaal plaats nemen.
 Achter de microfoontechniek staat nu een automatische gain functie ingesteld. De audio processor is in staat is om volledig automatisch de spraak van elke spreker naar een goed doorkomend niveau te brengen.


Bediengemak en eenvoud voor de eindgebruiker

In de ruimtes zijn wandcontrollers geplaatst.
 Deze wandcontrollers hebben een kleuren LCD display en zijn zo ingericht dat de eindgebruiker zich niet hoeft te verdiepen in alle technische aspecten van het systeem.
 Het on-site team heeft een extra mogelijkheid, zij kunnen via hun telefoon, tablet, PC, of wat voor apparaat dan ook met daarop een webbrowser het systeem observeren en bedienen.
 Deze bediening is volledig web-based en behoeft dus geen software download.
 Dit betekent geen last van updates of andere zaken die tot ergernis kunnen leiden.
 Als kers op de taart hebben wij de processor zo ingeregeld dat er een reset functie is, wanneer een ruimte gebruikt is dan kan het systeem met een simpele handeling weer terug gezet worden naar de basisinstelling.
 Dit bespaart kostbare tijd die eerder verloren ging om de ruimte weer klaar te zetten voor de volgende partij.

Opdracht is gerealiseerd door van Brienen AV


Een nieuw “HART” voor jullie audiosysteem?

Herken jij je in dit verhaal? Of ben je misschien opzoek naar een geweldig systeem waarmee je jaren vooruit kan? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend bezoekje aan jullie locatie. Laat (slecht) geluid en (slechte) bediening niet je valkuil zijn.
Honderden bedrijven zijn jullie al voorgegaan en een groot deel hebben wij uitgeschreven op onze referentiepagina.

Direct een afspraak maken?
Stuur direct een aanvraag in via ons contactformulier. Wil je eerst even telefonisch sparren? Dan kan dat natuurlijk ook. Bel ons gerust op het nummer 085-2500917

Reactie plaatsen