Control4 plugin voor Powersoft Mezzo
01 december 2023 
1 min. leestijd

Control4 plugin voor Powersoft Mezzo

Mezzo Control4 plugin

Powersoft Mezzo, het unieke half 19 inch installatieversterkerplatform, is nu compatibel met Control4 smart home-systemen. 

control4 domotica controller

De release van een Control4 plugin maakt het voor systeemintegrators gemakkelijk om Mezzo te integreren met een van de meest populaire systemen voor domotica, en resulteert in een vernieuwende focus voor Powersoft op de residentiële markt.

Met het Control4 platform is het mogelijk om meer dan 13.500 producten van derden aan te sturen – te denken aan verlichting, audio, video, klimaatbeheersing, intercom en beveiligingsapparatuur – en wordt al gebruikt door huiseigenaren en bedrijven in meer dan 100 landen.

Als leverancier van automatiserings- en netwerksystemen voor woningen en bedrijven biedt Control4 een gepersonaliseerd en uniform smart home-systeem om aangesloten apparaten te automatiseren en te bedienen.

Systeemintegrators die Control4 kiezen als hun tool voor het besturen van AV-automatisering hebben nu ook toegang tot de ongeëvenaarde functies van deze veelzijdige Mezzo audio versterkers.

Control4 config

Dankzij de ingebouwde matrixfuncties die in de DSP van de Mezzo zijn verwerkt is het nu mogelijk om de veelal verouderde en dure hardware-matrices buiten beeld te laten in multiroom/multizone-systemen met maximaal 4 zones.

De visie achter Mezzo is dat het elimineren van overbodige hardware zal resulteren in hoogwaardige audioweergave, gecombineerd met indrukwekkende efficiëntie op het gebied van energieverbruik.

De combinatie van Control4 met Mezzo biedt de eindgebruiker toegang tot:  

  1. Stand-bybediening (aan/uit)
  2. Gain- en mute-bediening voor alle 4 kanalen van de User EQ-sectie
  3. Ingangsmatrixbediening (exclusief Dante/AES67)
  4. Analoge bronnen
  5. Mezzo-status

Control4 Mezzo options

Direct de plugin downloaden, klik dan HIER

Een keer sparren over dit onderwerp? 

Je kunt ons telefonisch bereiken op 085-2500917 of laat ons jou bellen door dit formulier in te vullen.

Meer kennis opdoen? Bekijk dan eens de pagina met onze andere artikelen.


Reactie plaatsen