Centrale radio op de werkvloer zorgt voor prettige werksfeer
25 maart 2020 
3 min. leestijd

Centrale radio op de werkvloer zorgt voor prettige werksfeer

In distributiecentra en supermarkten zijn werknemers momenteel dag en nacht keihard aan het werk om Nederland te voorzien van levensmiddelen. Voor hen biedt radio op de werkvloer plezier in deze lastige tijd. Op 2 april is het de Nationale Dag ‘Radio op de Werkvloer’, een dag waarop we aandacht vragen van werkgevers om extra goed voor hun hardwerkende medewerkers kunnen zorgen door hen te voorzien van goede radio.

,,Tijdens die dag willen we onze expertise graag aanbieden aan bedrijven die juist nu keihard aan het werk zijn om heel Nederland van brood, groente en fruit en toiletpapier te voorzien. We hebben tot 9 april een mooie actie’’, zegt Ferdi van den Berg van Business Audio Systems, het bedrijf dat is gespecialiseerd in centrale radio op de werkvloer. ,,Tot die datum bieden onze leveranciers 250 euro korting op internetradio én een gratis geluidsplan voor uw bedrijf.’’

Drukte in distributiecentra door Corona-crisis.


Nederland werkt met muziek op de werkvloer. Maar hoe vaak komt het niet voor dat zo’n radio stoort. Of dat er verschillende radio’s door elkaar heen loeien? Centrale radio op de werkvloer is daarvoor dé oplossing.

Je ziet het voor je, die geërgerde gezichten wanneer het volume van de radio in de werkplaats of fabriek harder wordt gezet. De werknemers die in distributiecentra, op de bouw of in logistieke overslagplaatsen klagen over de keuze voor een bepaalde radiozender.

Het is écht over en uit voor de draagbare radio’s die her en der verspreid over de werkplekken staan. Radio op de werkvloer bevordert de productiviteit, de sfeer en liefst 81 procent van de werknemers vindt werken met muziek zelfs leuker dan zonder. ,,Maar werkgevers moeten wel zorgen voor eenheid. Drie verschillende radiozenders door in elkaar werkt natuurlijk niet. We hebben daar perfecte oplossingen voor. Bovendien ontstaat er een prettigere werksfeer en is er veel minder discussie’’, zegt Van den Berg.

Nationale Dag Radio op de Werkvloer

Om Nederland kennis te laten maken organiseert Business Audio Systems Nederland op donderdag 2 april de Nationale Dag Radio op de werkvloer. Audio-specialisten geven gratis uitleg en maken geluidsplannen door heel het land om zo muziek weer mee te laten werken in Nederlandse bedrijven. Uiteraard houden we de veiligheidsvoorschriften van de overheid in stand en is het ook mogelijk om via een videoverbinding met de audio-specialisten in contact te komen.

Bekijk de actiepagina over de Nationale Dag Radio op de Werkvloer voor meer informatie.

Over Business Audio Systems

Business Audio Systems is fabrikant van geluidsinstallaties voor het afspelen van muziek en omroepen van mededelingen. In de loop der jaren is Radio op de werkvloer ons specialisme geworden. Jaarlijks installeren we samen met onze installatiepartners meer dan 500 centrale radiosystemen in het bedrijfsleven. Wij vinden dat heel Nederland moet kunnen werken met het plezier van de radio.

Over de schrijver
Sinds 2014 adviseer ik ondernemers hoe zij audio systemen functioneel kunnen inzetten binnen hun bedrijf. Van radio op het werk in bedrijfshallen en kantoor tot achtergrondmuziek installaties in de horeca en de retail.
Reactie plaatsen