Nacho's & muziek in Tilburg
17 april 2024 
2 min. leestijd

Nacho's & muziek in Tilburg

The Nacho Bar in Tilburg is een bruisende en knusse eetgelegenheid die gespecialiseerd is in het serveren van heerlijke en creatieve variaties van nacho's.
Gelegen in het hart van Tilburg, is het een populaire bestemming voor zowel de lokale bevolking als bezoekers die hunkeren naar smakelijke Tex-Mex gerechten.

De sfeer van The Nacho Bar is levendig en uitnodigend, met kleurrijke decoratie en een ontspannen ambiance die perfect is om te genieten van een maaltijd met vrienden of familie.
Het menu biedt een scala aan nacho-opties, variërend van klassieke nacho's overladen met kaas, salsa, guacamole en zure room tot meer avontuurlijke combinaties met toppings zoals pulled pork, gegrilde kip of zelfs zeevruchten.

Naast hun kenmerkende nacho's biedt The Nacho Bar ook een selectie van andere Tex-Mex favorieten zoals taco's, burrito's en quesadilla's, allemaal bereid met verse, hoogwaardige ingrediënten. Combineer je maaltijd met een verfrissende margarita of een koud biertje van hun drankenkaart voor een ultieme eetervaring.

Of je nu zin hebt in een snelle snack of een volledige maaltijd, The Nacho Bar in Tilburg zal zeker aan je Tex-Mex verlangens voldoen met zijn heerlijke eten, gastvrije sfeer en vriendelijke service.

Muzieksysteem met volumezones

Voor The Nacho Bar in Tilburg hebben wij een modern muzieksysteem mogen leveren en installeren.
Met 5-inch opbouwluidsprekers verdeeld door het pand is er overal een egale dekking in geluid gecreëerd.

En dankzij de volumezones kan er een afstelling in volume gemaakt worden per ruimte.

Centraal en bekabeld systeem in combinatie met SONOS

Sonos voor winkel, restaurant of kantoorWaarom een traditioneel bekabeld systeem? Waarom niet een systeem bestaande uit SONOS luidsprekers?
Deze zijn "draadloos", handig toch?

Nou ja, niet helemaal draadloos.. er zitten wel degelijk kabels aan.
Een stroomkabel om precies te zijn, en dus zijn er ook stroompunten op elke positie van een luidspreker nodig.

Hoofdreden om niet voor SONOS draadloze speakers te gaan? 
Stabiliteit.

De draadloze speakers van SONOS zijn afhankelijk van Wi-Fi.
Wanneer je een systeem 10 uren per dag inzet dan is het risico op dipjes en storingen met draadloze apparatuur hoog. (lees meer in dit artikel)
Het nu gekozen systeem is gebouwd om stabiel te draaien.
24/7 als het moet!

 Dit systeem is wel uitgerust met een SONOS Connect.


 De SONOS Connect is een handig apparaat dat je bestaande geluidssysteem in staat stelt om verbinding te maken met je SONOS gebruiksplatform.

De nummer 1 audioversterker van de markt!


De versterker die de luidsprekers van voldoende signaal voorziet is een technisch hoogstandje.
Een echte Powersoft versterker.
Dit product, van Italiaanse makelij staat bekend om zijn betrouwbaarheid en lage energieverbruik.

Ook een geluidsinstallatie in jouw restaurant?

Wil je ook dat wij meedenken over nieuw geluid in jouw restaurant? Check dan onze speciale informatiepagina over geluidsinstallaties in de horeca voor meer informatie. Je kunt ons ook bellen op het nummer 085-2500917 of mailen op info@business-audio-systems.com. Direct advies aanvragen kan ook via deze pagina. Wij komen dan vrijblijvend bij jou op de zaak kijken, waarna een uitgebreid advies volgt.

We komen met alle plezier naar je toe!

Reactie plaatsen