Geluidsinstallatie hotel

Uitmuntende hotel geluidsinstallaties voor vergaderzalen, conferentieruimtes en horeca.

 

Goed advies nodig?

Of bel direct met 085-2500917

Hoge kwaliteit geluid beïnvloedt het welzijn van uw gasten

Hoge kwaliteit geluid is van groots belang in uw hotel. Bij ontvangst, verblijf en afscheid heeft de sfeer van geluid en volume invloed op het welzijn van uw gasten. U dient hierbij volledige controle te hebben over deze factoren. Dit realiseren wij voor u middels simpele bediening.

Multi-ethnic group of friends having fun while sharing a meal in a warm and welcoming house. They discuss , while the sun comes in through the window

Een hartelijk welkom

De eerste indruk van uw pand, locatie of omgeving is natuurlijk belangrijk. Muziek helpt hier ook bij. Gasten doen de jas uit en krijgen een nieuwe jas aangereikt middels een deken van muziek.

Verstaanbaar presenteren

Verstaanbaar presenteren

Uw gasten helder verstaanbaar maken is een vereiste tijdens zakelijke bijeenkomsten en partijen. Hierbij spelen microfoontechniek en de luidsprekers een cruciale rol. 

Vergaderen met beleving

Vergaderen met beleving

Hoge kwaliteit audio in uw vergaderzalen prikkelen de beleving van uw gasten. Zo wordt het afspelen van multimedia en presentaties een fantastische ervaring, die ervoor zorgt dat uw gast weer bij u terugkomt. 

Geen technisch gedoe

Geen technisch gedoe

U bent geen technicus. Maar u wilt uw gasten met alle plezier faciliteren. Met een goede geluidsinstallatie bent u nooit meer bang om de microfoon aan te sluiten.

Group of friends partying in a nightclub and toasting drinks. Happy young people with cocktails at pub.

Een fluitend afscheid

Het betalen van de rekening is belangrijk, maar een zorgvuldig afgestemde geluidsinstallatie met prettige muziek kan er ook voor zorgen dat uw gasten neuriënd en fluitend uw zaak verlaten. 

 

Wij werken onder andere voor:

Elk hotel heeft een eigen geluid. Wij hebben geluidsinstallaties geplaatst bij de volgende soorten hotels. 

Resorts | Hotelketens | Boutique hotels | Urban hotels | Guest houses | Vakantieparken | Villaparken | 

Uw hotel zorgvuldig bekijken

Het volume staat in het teken van uw gasten

Geluidskwaliteit afgestemd per ruimte

Alle ruimtes in uw hotel verdienen een geluidsinstallatie die fantastisch klinkt. Door elke ruimte individueel te bekijken qua ruimte en functionaliteit kan een perfecte installatie worden gerealiseerd die volledig aansluit bij de ruimte. 

Eenvoudige bediening

Integreren met uw AV-faciliteiten

Slimme geluidsinstallaties helpen u commercieel inspelen op de wensen van uw gasten. Hierbij zijn volume, klank en muziekkeuze belangrijk. Maar denk ook aan een uitmuntende verstaanbaarheid tijdens het gebruik van een microfoon. Of het geluid van uw beamer. 

Eenvoudige bediening

Eenvoudige bediening

Samen met u bedenken wij de perfecte samenstelling van apparatuur in combinatie met het juiste bediengemak voor uw medewerkers. Hierin kunnen eenvoudig oplossingen als microfoontechniek worden geïntegreerd. Ook kunnen we presets voor uw maken, zodat uw installatie met de dag meebeweegt.

Geluid op uw terras

Geluid op uw terras

Uw terras maakt natuurlijk net zo goed onderdeel uit van uw restaurant. Wij beschikken over weerbestendige speakers die het hele jaar buiten kunnen blijven hangen. Door deze mee te integreren in uw installatie buiten kunt u uw terras ook voor commerciële doeleinden inzetten.

U hoort waarom wij zo uniek zijn!

Zodra u onze luidsprekers hoort begrijpt u waarom wij onze klank zo geliefd in restaurants. Wij maken gebruik van luidsprekers die zich meer manifesteren in de midden en hoge frequenties, waardoor de vocalen en melodielijnen ook op laag volume heel goed hoorbaar zijn. Dit wil zeggen dat onze luidsprekers niet storen in het gesprek vanwege de basweergave. Deze techniek wordt ontzettend gewaardeerd in de gastvrijheidssector.

Oscar Mans

“Geweldige producten, geniale klanken. Achtergrondmuziek oplossingen zoals het hoort en waar mijn gasten zich heel comfortabel bij voelen. Uitmuntend geïnstalleerd door mijn vaste AV-leverancier. Muziek beeld en geluid zijn voor mij als ondernemer in de horeca onmisbare elementen in de sfeer die ik mijn zaken neer wil zetten. Jullie passen hier perfect in.“

Oscar Mans
Sjans, Basilica en La Bonne Femme

Onlangs gerealiseerd

Jaarlijks leveren wij meer dan 500 geluidsinstallaties op in het bedrijfsleven, Deze installaties worden geplaatst door onze eigen installatie partners. Daarbij werken wij graag samen met uw e-installateur, ICT-partner of facilitaire dienst.

Geluidsinstallatie in jouw Hotel?

Vraag jouw gratis offerte voor een geluidsinstallatie aan via de button hiernaast!

Goed advies nodig?

Of bel direct met 085-2500917