Apart Audio Nederland wordt Business Audio Systems
23 september 2020 
2 min. leestijd

Apart Audio Nederland wordt Business Audio Systems

Vanaf 28 september 2020 wordt de naam Apart Audio Nederland vervangen door Business Audio Systems. Met Apart Audio hebben wij de laatste jaren nadrukkelijk naam gemaakt als leverancier van centrale geluidsinstallaties voor het bedrijfsleven. Met de wijziging naar de naam Business Audio Systems laten we zien dat we meer in huis hebben dan alleen centrale geluidsinstallaties ten behoeve van muziek en omroep.


Breder audio aanbod

Onze focus blijft het realiseren van geluidsinstallaties voor het bedrijfsleven. Waar eerst de nadruk lag op het laten horen van (achtergrond)muziek wordt het aanbod nu verbreed naar andere toepassingen.

Denk hierbij aan microfoonsystemen voor presentatie doeleinden en videoconferencing. Aan sound masking oplossingen ten behoeve van privacy. Maar ook aan rondleiding systemen, audio oplossingen voor slechthorenden en een breder aanbod aan muzieksystemen voor de hospitality, retail en kantoor markt.


Nieuwe audio technologieën

Naast een breder aanbod worden ook nieuwe technologieën geadopteerd om mee te bewegen in deze bijzondere tijd waarin elk bedrijf wordt geforceerd om zichzelf opnieuw uit te vinden.

Audio over netwerk in de vorm van AVB en Dante, draadloze audio systemen, Green Audio Power, ANC (Ambient Noise Compensation), Beamtracking microfoons en verschillende streaming technologieën zijn zomaar enkele oplossingen die aangeboden kunnen gaan worden.

“Making people feel good”

Wij geloven dat Business Audio Systems het beste bij dit aanbod past. Hierbij is het ons doel een glimlach op het gezicht van de eindgebruiker te toveren. Dat zij zorgeloos met de geïnstalleerde apparatuur om kunnen gaan. Dat onze installaties bijdragen aan prettige omgeving.

Apart Audio Nederland wordt Business Audio Systems.
“Making people feel good”


De producten van Apart Audio blijven door ons gebruikt worden in combinatie met vele andere sterke merken.


Combi van hardware, installatietechniek en content

“Ons doel is om een opdrachtgevers een sterke combinatie te bieden tussen zorgvuldig geselecteerde hardware die doet wat het moet doen in combinatie met de juiste content geschikt voor de desbetreffende ruimte of situatie”, licht Ferdi van den Berg, founder van Business Audio Systems, toe.

“Maar daar stopt het niet. Het eindresultaat is volledig afhankelijk van de wijze waarop de hardware geïnstalleerd wordt. Hierdoor komt de geselecteerde content het best tot zijn recht. Om dit te faciliteren werken we nauw samen met regionale installatiepartners die exact weten wat ze moeten doen. Middels trainingen en bijeenkomsten zorgen we dat deze kennis up-to-date blijft.”


De combinatie van zorgvuldig geïnstalleerde hardware voor het weergeven van de beste content.


“We zijn heel erg trots dat we deze stap kunnen maken en dit geeft ons voldoende visie om ons de komende jaren door te blijven ontwikkelen”, sluit Van den Berg af.


Importeur Apart Audio Nederland

Mocht u op zoek zijn naar de importeur van Apart Audio in Nederland, dan verwijzen wij u graag door naar de firma Mennegat Trading BV.

Hybride Vergaderen - De Complete Gids | Business Audio Systems
Door

Hybride Vergaderen - De Complete Gids | Business Audio Systems

op 21 Nov 2020

[…] Apart Audio Nederland wordt Business Audio Systems […]

Reactie plaatsen