Muziekinstallatie School

Business Audio Systems is gespecialiseerd in muziekinstallaties voor scholen.

500 installaties

Jaarlijks plaatsen wij meer dan 500 geluidsinstallaties in Nederland.
Business Audio Systems Geluidsinstallatie Horeca

25 jaar ervaring

Onze oplossingen worden al meer dan 25 jaar lang verkocht.

Business Audio Systems Geluidsinstallatie Horeca

5 jaar garantie

Op onze geluidsinstallatie krijgt u maar liefst 5 jaar garantie

Multifunctionele muziekinstallatie voor school evenementen

Op school is elke week wat te beleven. Van theater voorstellingen tot weeksluitingen. Van bijeenkomsten zoals presentaties en lezingen tot feestavonden. Een muziekinstallatie in de school moet dan ook multifunctioneel mee kunnen bewegen met de activiteiten binnen de school. Met onze audio technologie leveren wij een combinatie van een fantastisch geluid met een simpele bediening voor uw leerkrachten en leerlingen. 

Multifunctioneel audiosysteem

Multifunctioneel in gebruik

Waar de muziekinstallatie de ene keer gebruikt wordt voor een lezing moet de andere keer een DJ inprikken voor een schoolfeest. Onze muziekinstallaties zijn multifunctioneel en bewegen met u mee.

Speakers voor schooltheater

Fantastische geluidsbeleving

Met ons assortiment van meer dan 800 luidsprekers kunnen wij altijd de perfecte keuze selecteren die zorgt voor een fantastische geluidsbeleving. Op laag volume en hoog volume wanneer het moet. 

Microfoon voor scholen

Kraakheldere presentaties

Wij gebruiken microfoontechniek van een Duitse fabrikant en daarmee bent u gegarandeerd van een kraakheldere verstaanbaarheid tijdens presentaties, diploma uitreikingen of bijeenkomsten. 
Muziekinstallatie theater school

Simpele bediening

Alle bediening brengen wij terug in een overzichtelijk geheel waarbij uw leerlingen of leerkrachten alleen kunnen bedienen wat echt bediend mag worden. Zonder gekke schuiven of teveel overbodige knoppen.
Business Audio Systems Hardware & Technologie

Integratie met andere systemen

Onze technologie is voorzien van API koppelingen om deze perfect te integreren met andere bestaande audiovisuele installaties, VoIP systemen, SIP centrales, Unified Communications of brandmeldinstallatie.
Theater op school

Theater opstelling

Wij werken met audio oplossingen die zijn ontworpen voor bestaande netwerk infrastructuren. Ze registreren zich direct op platforms als Cisco en Avaya of software van derden, zoals Singlewire's InformaCast applicaties. Hiermee zijn onze communicatiesystemen schaalbaar en kunnen we altijd meegroeien met nieuwe eisen binnen een schoolgebouw of campus. 

audiosysteem school

Entertainment

Dankzij onze speciale Ambient Noise Sensoren is het mogelijk om het geluidsniveau in een ruimte op te meten. Deze data wordt naar de centrale processor gestuurd, waarna het volume van de mededeling automatisch aangepast wordt aan het geluidsniveau. Door minimaal 6 dB harder uit te sturen zijn de mededelingen gegarandeerd verstaanbaar.

Lezingen, uitreikingen en bijeenkomsten

De eenvoudige functionaliteit van uw VoIP telefooncentrale kan makkelijk uitgebreid worden met communicatie in ruimtes waar veel lawaai aanwezig is, grote ruimtes of ruimtes buiten. Ditzelfde geldt voor uw Microsoft Teams of Zoom telefoons, waarmee je een kraakheldere mededeling kunt doen in eerder genoemde plaatsen binnen het schoolgebouw. 

achtergrondmuziek in de pauzes

Achtergrondmuziek

Onze IP-Endpoints zijn uitgerust met high-end audioweergave en bieden optioneel mogelijkheden voor 2-weg communicatie middels een intercom functie. Dit is ideaal voor leerkrachten in de klas die assistentie op willen roepen of voor de medewerkers op kantoor die met bepaalde studenten willen communiceren. 

Luidsprekers voor muziekinstallaties op scholen

Luidsprekers

Luidsprekers inbouw

Ons assortiment binnen luidsprekers bestaat uit 800 verschillende soorten die allemaal hun eigen kenmerk hebben.
Speakers voor school

Luidsprekers theater

Voor theater en podium toepassingen bieden wij een uitgebreid assortiment aan topkasten en subwoofers.
Microfoonsysteem

Microfoontechniek

Verstaanbaarheid is een groot goed en dat realiseren wij door de beste microfoons te gebruiken. 

Software voor massacommunicatie

Atmosphere DSP

DSP software

In onze DSP software programmeren we alle presets en instellingen voor een multifunctionele muziekinstallatie.
Multifunctioneel audiosysteem

Simpele bediening

De instellingen en presets kunnen we terugbrengen naar een overzichtelijk bedienpaneel op een tablet.

Centrale software

De muziekinstallatie kan aangesloten worden op de centrale audio infrastructuur.

Onze audio oplossingen werken samen met o.a.:

Business Audio Systems voor scholen

Wij zijn gespecialiseerd in audiosystemen voor gebouwen, zoals kantoren, fabrieken, openbare ruimtes, winkelcentra en richten ons ook op geluidsinstallaties in scholen. In Nederland werken wij nauw samen met een groep getrainde en gecertificeerde installatiebedrijven die zich hebben gespecialiseerd in de aanleg van audiosystemen. 

Samen met hen plaatsen wij jaarlijks meer dan 500 geluidsinstallaties

Samenwerken met IT of elektrotechniek

In het geval van nieuwbouw werken wij graag samen met uw aannemer of consultant om onze technologieën perfect samen te brengen binnen uw netwerk infra. In het geval van verbouw overleggen wij vaak samen met uw elektro installateur of ICT-dienstverlener. In het geval van uitbreiding of renovatie gaan wij graag in gesprek met uw afdeling ICT en Facilitair,

null


Door heel Nederland

Onze installateurs zijn gevestigd door heel Nederland en we zijn dus altijd in de buurt. 

We hebben bewust gekozen voor een landelijke dekking, zodat we altijd snel ter plaatse kunnen zijn en bovendien dezelfde taal spreken.


Business Audio Systems wie zijn wij

Terra College aan de hand genomen

“Al in een vroeg stadium waren wij betrokken bij de uitvraag voor een passende audio oplossing voor de nieuwbouw van het Terra College in Emmen. Hierbij hebben wij Terra Emmen aan de hand genomen om zo een passend en compleet plan van eisen op te kunnen stellen. Deze is vervolgens door Terra Emmen zelf in de markt gezet. Belangrijke uitgangspunten waren vooral de spraakverstaanbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de geluidsinstallatie in de aula en de sportzalen."


Mark Molema

Installateur Business Audio Systems

Speakers voor schooltheater

Nieuwe muziekinstallatie in jullie schoolgebouw?

Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek!
Speakers voor schooltheater

Nieuwe muziekinstallatie in jullie schoolgebouw?

Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek!