Ben je aan het oriënteren op een radio installatie bij jullie op de zaak?

    Dan is dit e-book ‘Radio op de Werkvloer’ het juiste startpunt. Met de kennis, informatie en inzichten uit dit e-book voorkom jij alle klassieke fouten die leiden tot een slecht eindresultaat of zelfs teleurstelling achteraf. 

    Ontdek onze geluidsinstallaties en leer:

  • Wat een centrale radio installatie ongeveer kost
  • Waarom FM radio niet de juiste keuze is;
  • Hoe je fouten in het aanleggen van de installatie voorkomt;
  • Hoe een radio installatie exact in elkaar zit;
  • Hoe je overal een goed geluid krijgt;
  • En waarom je niet voor draadloos moet kiezen;
50%
Download gratis
Radio op de werkvloer
Gratis downloaden

Inspiratie voor jullie nieuwe geluidsinstallatie

Mijn naam is Ferdi van den Berg. Inmiddels ben ik al bijna 20 jaar actief in de audio sector en ben ik 6 jaar geleden Business Audio Systems Nederland gestart. 

Vanaf het begin zie ik 1 opvallend punt terugkeren op letterlijk iedere wensenlijst van onze klanten. Ze willen namelijk allemaal 1 keer goed investeren om daarna van het gezeur af zijn.

De tweede vraag die ik altijd krijgt is:

 ‘Wat kost dat nou ongeveer?’ 

Voor mij waren dit redenen om een e-book te maken waarin alle facetten van centrale radio terugkomen. De afgelopen 20 jaar heb ik ongeveer alle situaties wel een keer gezien en het is zo zonde wanneer een installatie uiteindelijk niet bevalt. Op deze manier wil ik je graag de juiste handvatten meegeven om wél de juiste keuzes te maken. 

“Eerder hadden we allemaal draagbare radio’s staan. Nu horen we over hetzelfde geluid en is onze bedrijfshal er een stuk veiliger op geworden.”
Kloosterboer Cool Port
Rotterdam
“Verzekeringstechnisch zijn losse radio’s geen optie meer. Wij luisteren in alle hallen in de fabriek naar 1 zender en dat zorgt voor heel veel rust.”
Machinefabriek Bolsward
Bolsward
“Eerst hadden we krakende oren van de radio en moesten we de antenne verzetten. Nu is het geluid overal hetzelfde en een super bereik.”
Prisma Coatings
Zoetermeer

Deze wil je hebben, toch?

Dit e-book ligt helemaal gratis op je te wachten. Download hem direct en zorg ervoor dat je goed voorbereid aan de slag met het maken van plannen voor een nieuwe centrale geluidsinstallatie.
50%
Download gratis
Radio op de werkvloer
Gratis downloaden