Ben je aan het oriënteren hoe je muziek kunt gaan inzetten binnen jullie bedrijf?

Dan is dit e-book ‘Muziek op Kantoor’ het juiste vertrekpunt. Met de kennis, informatie en inzichten uit dit e-book kan een uitstekende overweging worden gemaakt hoe muziek ingezet kan worden, zodat er een positieve, productieve en ontspannen werksfeer ontstaat.  


Ontdek alles over het perfecte muziekklimaat voor op kantoor:

  • Hoe je muziek op kantoor kunt afspelen;
  • Welke muziek je het best kunt afspelen;
  • Waarom Spotify niet de beste keus is;
  • Hoe het met Buma en Stemra zit;
  • Ontdek wat er mist in alle publicaties rondom muziek op kantoor;
  • En lees mijn persoonlijke aanbevelingen.

50%
Download gratis
Muziek op kantoor
Gratis downloaden

Inspiratie

Mijn naam is Ferdi van den Berg en ik adviseer ondernemers al vanaf 2014 hoe zij muziek functioneel kunnen inzetten in hun bedrijf. 

Sindsdien heb ik talloze ondernemers, HR-afdelingen en managers geholpen met het maken van de juiste keuzes en hebben we honderden waanzinnige muziekinstallaties mogen aanleggen in allerlei bedrijven

In de loop der jaren heb ik geleerd dat het kantoor een ‘wereld op zich’ is. Er is een enorme diversiteit aan mensen, meningen en behoeftes. 

In dit e-book leg ik uit hoe je deze diversiteit kunt omarmen middels muziek en hoe je deze muziek kunt koppelen aan het imago van jouw bedrijf. 

Ik weet zeker dat je na het lezen van dit e-book anders nadenkt over muziek binnen jullie organisatie en 100% geïnspireerd bent!

Deze wil je hebben, toch?

Dit e-book ligt helemaal gratis op je te wachten. Download hem direct en zorg ervoor dat je goed voorbereid aan de slag met het maken van plannen voor het afspelen van muziek op kantoor.
50%
Download gratis
Muziek op kantoor
Gratis downloaden