Audiosysteem Klaslokaal

Business Audio Systems is gespecialiseerd in audiosystemen voor klaslokalen.

500 installaties

Jaarlijks plaatsen wij meer dan 500 geluidsinstallaties in Nederland.
Business Audio Systems Geluidsinstallatie Horeca

25 jaar ervaring

Onze oplossingen worden al meer dan 25 jaar lang verkocht.

Business Audio Systems Geluidsinstallatie Horeca

5 jaar garantie

Op onze geluidsinstallatie krijgt u maar liefst 5 jaar garantie

Help uw leerlingen met audiosystemen in klaslokalen

In de klas, een auditorium of ander leslokaal wordt les gegeven. Dan is het wel zo handig dat elke scholier of student de les goed verstaat. Met onze ´amplified classrooms´ bieden wij perfecte audiosystemen voor een klaslokaal. Systemen waarbij de leerkracht met minder kracht hoef te spreken. En waarbij de scholieren minder moeite hoeven te doen om te luisteren. 

Microfoonsysteem leerkracht

Verstaanbaar les geven

Les geven aan een flinke hoeveelheid kinderen is een intens vak. Hoe vervelend is het dan wanneer je constant je stem moet verheffen om hoorbaar te zijn?

voorkom irritaties door stemverheffing

Voorkom vermoeidheid door stemverheffing

Uitputting door veel te praten komt voor bij leerkrachten. Je focus vermindert, je wordt vermoeid en je kunt last krijgen van hoofdpijn. Een doordacht audiosysteem voor leslokaal voorkomt deze vermoeidheid. 

Bevorder leerprestaties met een audiosysteem

Betere prestaties van de leerlingen

Scholieren raken eenvoudig afgeleid. Al helemaal wanneer ze de lesstof niet kunnen volgen, omdat ze niks verstaan. Dankzij onze audiosystemen blijft elke scholier beter bij de les, waardoor ze beter presteren. 

Stimuleert goed gedrag

Verveling zorgt voor irritatie. Irritatie in de klas is funest voor de leerkracht die de lesstof zo goed mogelijk probeert over te brengen. Die verveling kan voortkomen uit het feit dat de leerling de lesstof slecht verstaat.

Steun scholieren met een handicap

Zo'n 8% van de Nederlandse bevolking is doof of slechthorend. Ook in uw klas zijn er leerlingen die moeite hebben met horen. Help ze en kies voor een ondersteunend audiosysteem in de klas. 
Inbouwluidspreker voor in de klas

Gelijkmatige verdeling van het geluid

In een traditioneel klaslokaal of auditorium zijn er 2 speakers geplaatst aan de voorzijde naast de beamer of het touchscreen. Deze 2 mini speakers zijn nooit in staat om het geluid bij iedereen voldoende over te brengen. Kies daarom voor een gelijkmatige verdeling van het geluid met een audiosysteem dat verspreid is ingebouwd in het systeemplafond van de klas. 

Microfoonsysteem leerkracht

Spraakverstaanbaarheid

Met ons concept 'amplified classrooms' krijgt de leerkracht een hanger om met een draadloze microfoon. Deze hangt om de hals van de leerkracht en zit niet in de weg. Deze microfoon staat in verbinding met de speakers in het plafond, waardoor alle lesstof nu versterkt wordt weergegeven in het klaslokaal. Een fantastische oplossing, waarmee je alle verstaanbaarheidsproblemen uit de klas elimineert. 

Audiosysteem multimedia klaslokaal

Multimedia via audiosysteem

Vanzelfsprekend koppelen we ook de bestaande audiovisuele lesmiddelen met een nieuwe audiosysteem, waardoor ook video's, televisie uitzendingen of live verbindingen perfect te horen zijn voor alle scholieren.

Lokale input

In de klas kan een aansluitpunt gemaakt worden waarop scholieren, gastdocenten of de leerkracht zelf muziek kan aansluiten. Deze staat rechtstreeks in verbinding met de speakers in het plafond, zodat ook hier de muziek gelijkmatig over de klas wordt weergegeven. 

Apparatuur voor audiosystemen in klaslokalen

Luidsprekers

Luidsprekers inbouw

Ons assortiment inbouwspeakers kan in elke klas zorgen voor een uitmuntende weergave van het geluid. 
verstaanbaarheid in de klas

Amplified Classroom Kit

Onze speciale Amplified Classroom Kit maakt het mogelijk dat de docent altijd uitversterkt wordt. 
geluidsinstallatie in de klas

Vakkundige installatie

Onze installaties worden snel aangelegd en ingeregeld door ervaren installatie professionals. 

Business Audio Systems voor scholen

Wij zijn gespecialiseerd in audiosystemen voor gebouwen, zoals kantoren, fabrieken, openbare ruimtes, winkelcentra en richten ons ook op geluidsinstallaties in scholen. In Nederland werken wij nauw samen met een groep getrainde en gecertificeerde installatiebedrijven die zich hebben gespecialiseerd in de aanleg van audiosystemen. 

Samen met hen plaatsen wij jaarlijks meer dan 500 geluidsinstallaties

Samenwerken met IT of elektrotechniek

In het geval van nieuwbouw werken wij graag samen met uw aannemer of consultant om onze technologieën perfect samen te brengen binnen uw netwerk infra. In het geval van verbouw overleggen wij vaak samen met uw elektro installateur of ICT-dienstverlener. In het geval van uitbreiding of renovatie gaan wij graag in gesprek met uw afdeling ICT en Facilitair,

null


Door heel Nederland

Onze installateurs zijn gevestigd door heel Nederland en we zijn dus altijd in de buurt. 

We hebben bewust gekozen voor een landelijke dekking, zodat we altijd snel ter plaatse kunnen zijn en bovendien dezelfde taal spreken.


Business Audio Systems wie zijn wij

Terra College aan de hand genomen

“Al in een vroeg stadium waren wij betrokken bij de uitvraag voor een passende audio oplossing voor de nieuwbouw van het Terra College in Emmen. Hierbij hebben wij Terra Emmen aan de hand genomen om zo een passend en compleet plan van eisen op te kunnen stellen. Deze is vervolgens door Terra Emmen zelf in de markt gezet. Belangrijke uitgangspunten waren vooral de spraakverstaanbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de geluidsinstallatie in de aula en de sportzalen."


Mark Molema

Installateur Business Audio Systems

luidsprekers in de klas

Nieuwe audiosysteem in jullie klaslokaal?

Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek!
Bevorder leerprestaties met een audiosysteem

Nieuw audiosysteem in jullie klaslokaal?

Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek!