Klant

MiXL

Locatie

Sneek

Installateur

Inferno Audio Visueel

Functionaliteit

Presenteren Vergaderen

Verstaanbaarheid vergaderruimte MiXL

Projectomschrijving

MiXL uit Sneek helpt ondernemers met ambitie en lef om hun bedrijf te laten groeien. De visie van Judith Otto is om verbindingen en samenwerkingen te zoeken met anderen, waardoor nieuwe groeikansen ontstaan. Centrum van deze activiteiten is het kantoor aan het Martiniplein in Sneek. Deze bestaat uit enkele kantoren en vergaderruimtes. Inferno Audio Visueel mocht de vergaderruimtes audiovisueel inrichten.

Optimale verstaanbaarheid tijdens vergaderingen

De flexwerklocatie dient uit te blinken in efficiëntie en bediengemak, zodat klanten zichzelf uitstekend kunnen redden zonder teveel technische knowhow. In diverse ruimtes zijn verschillende presentatiesystemen gerealiseerd. Met één klik op een USB-button kunnen klanten hun presentaties delen op de grote schermen. Met luidspreker s van Business Audio Systems wordt gezorgd voor perfecte audio-ondersteuning.

Bij MiXL zijn 2 soorten verstaanbaarheid van toepassing. Allereerst van de video’s of de content die de klanten gebruiken om informatie met hun publiek te delen. Deze content gaat veelal gepaard met audioweergave van muziek of stem en dient dan ook kraakhelder over te komen. Op het moment dat dit niet het geval is valt een deel van de boodschap weg en verslapt de aandacht. Doodzonde, maar helaas aan de orde van de dag op zeer veel andere locaties.

Een andere variant is spraakverstaanbaarheid. Hierbij zal een spreker de microfoon gebruiken om zichzelf verstaanbaar te maken ten opzichte van zijn of haar luisteraars. Een ervaren spreker weet om te gaan met het vasthouden en richten van de microfoon. Inferno Audio Visueel zorgt ervoor dat de presentatie zuiver wordt weergegeven via de inbouwluidsprekers die verdeeld zijn geïnstalleerd in het systeemplafond.

In de kleine vergaderruimte is gebruik gemaakt van een set actieve luidsprekers. Deze worden rechtstreeks op de audio-uitgang van het scherm aangesloten. De luidsprekers zijn geplaatst op oorhoogte. Dit vanwege compacte groepen die zullen vergaderen in de kleine ruimte. Het lijken eenvoudige oplossingen. Maar wanneer er iets over het hoofd wordt gezien valt de aandacht weg. En verandert de vergaderruimte in een loze ruimte.

Recent geïnstalleerd

Vergeet je gratis e-book niet!

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.