Klant

Edesche Concertzaal

Locatie

Ede

Installateur

RDJ AV

Functionaliteit

Presenteren, Vergaderen

Presentatie geluid Edesche Concertzaal

Projectomschrijving

Midden op de Veluwe bevindt zich de Edesche Concertzaal met de majestueuze Bösendorfer Imperial, het romantische Ypma-orgel en de prachtige akoestiek. Musici van internationaal topniveau laten zich hier in intieme setting horen. RDJ sound and light mocht zich ontfermen over de nieuwe geluidsinstallatie en koos hierbij voor een subtiele oplossing met Business Audio Systems.

Presentatie geluid en achtergrondmuziek

Naast de vele topconcerten wordt de Concertzaal ook gebruikt als locatie voor kerkdiensten, bedrijfsevenementen en bijeenkomsten. Voor deze activiteiten is het subtiel uitversterken van zowel muziek alsook spraak van belang. Hierbij is gekozen voor twee COLW81 kolom luidsprekers, welke aan beide zijden van het podium is geïnstalleerd. Voor het laag worden deze aangevuld door een SUB2201 met als resultaat een geweldig samenspel.

Bezoekers van de Concertzaal kunnen ook bovenin plaatsnemen. Om hen te kunnen bereiken is gekozen voor twee stuks COLW41 kolom luidsprekers. De luidsprekers worden aangestuurd door een REVAMP4240T versterker. Om het geluid te optimaliseren wordt gebruik gemaakt van externe EQ. Hierdoor wordt de klank van de luidsprekers perfect aangepast aan de geweldige akoestiek van de Edesche Concertzaal.

Recent geïnstalleerd

Vergeet je gratis e-book niet!

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.