Klant

Van Staalduinen Automatisering

Locatie

Assen

Installateur

RJ Audiovisueel

Functionaliteit

Achtergrondmuziek

Muziekinstallatie kantoor Van Staalduinen

Projectomschrijving

Van Staalduinen Automatisering is gespecialiseerd in hotelautomatisering. Voor hun kantoor in Assen is een muziekinstallatie .voor achtergrond muziek gerealiseerd. Het pand bestaat uit diverse kantoren, een kantine, een hal en een ruimte waar gebrainstormd kan worden. In elke ruimte is muziek gewenst.

In elke ruimte een eigen radiozender kiezen

Het was de wens van de opdrachtgever dat de medewerkers zelf een keuze kunnen maken welke radiozender zij willen horen in hun kantoor. Logisch is dan ook dat het volume harder en zachter gezet kan worden. Dit kan middels een programma op de computer, via de smartphone, laptop of via een wandbedieningspaneel in kantoor.

Een modern bedrijf is flexibel. Ook qua geluidsinstallatie. Want waar de installatie gedurende openingstijden achtergrondmuziek afspeelt kan tijdens de vrijdagmiddagborrel het volume worden opgeschroefd. Extra leuk is de ‘Party Mode’ functie, waarbij alle ruimtes dezelfde muziek spelen en op hetzelfde volume.

In alle ruimtes is gekozen voor een 8” inbouw luidspreker, die onopvallend in het systeemplafond is gemonteerd. Door de grootte van de luidspreker en de samenstelling hiervan is het mogelijk om muziek op rustig volume af te spelen. Tijdens feestjes en partijen kan het volume flink worden opgeschroefd zonder dat volle geluid te verliezen.

Om dit systeem te kunnen realiseren en om het bedieningsgemak mogelijk te maken is gekozen voor de AUDIOSYSTEM8.8 als basis van de installatie. Deze all-in-one oplossing kan in het netwerk worden geplaatst, waardoor de bediening door iedereen toegankelijk via de browser of IP adres toegankelijk is. Welke functies bereikbaar zijn is afhankelijke van de rechten die door de administrator zijn toegekend.

Recent geïnstalleerd

Vergeet je gratis e-book niet!

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.