Klant

Verenfabriek De Spiraal

Locatie

Haaksbergen

Installateur

Niehoff Sound & Light

Functionaliteit

Achtergrondmuziek

Muziekinstallatie fabriek De Spiraal

Projectomschrijving

Verenfabriek De Spiraal is in november 2015 verhuisd van Hengelo naar een nieuw pand in Haaksbergen. Niehoff Sound & Light werd gevraagd mee te denken om een installatie te maken ten behoeve van muziek binnen drie fabriekshallen met een totale oppervlakte van 10.000 m² en de bijbehorende kantine.

10.000 m²  fabriekshal

Om de grote oppervlakte te kunnen bereiken is gekozen voor in totaal 16 MPLT62-G muziekhoorn luidsprekers. Deze luidsprekers hebben een enorm bereik, zijn zeer geschikt voor het afspelen van muziek en hebben een IP66 normering, wat ze perfect maakt voor stoffige fabrieksruimtes. In de kantine was ook gewenst om achtergrondmuziek te hebben tijdens de pauzes. Hier is gekozen voor vier MASK6 opbouw luidsprekers in witte kleur, zodat deze tegen de witte muur wegvallen.

Om het systeem centraal te kunnen bedienen is gebruik gemaakt van een PM1122 zonemixer en een PM1122RL wall panel. Hierop kan snel en eenvoudig een bron geselecteerd worden. In dit geval een internetradio. Op het wall panel kan ook een Mp3 speler worden aangesloten, wanneer de medewerkers in de kantine zelf hun eigen muziek willen spelen.

Recent geïnstalleerd

Vergeet je gratis e-book niet!

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.