Klant

Tiqets

Locatie

Amsterdam

Installateur

RJ Collaboration Solutions

Functionaliteit

Presentatie, Vergadermicrofoon

Modern vergaderen bij Tiqets in Amsterdam

Tiqets biedt reizigers instant en last-minute e-tickers voor musea en attracties over de hele wereld. Je herkent het vast… Je bent op reis en loopt tegen de mooiste kerk van jouw city trip aan. Je wilt wel naar binnen, maar shit zeg. Wat een lange rij. Tiqets geeft je de mogelijkheid om direct een ticket te boeken voor deze kerk dankzij een innovatief ticketplatform. Ooit opgericht door 4 Nederlandse ondernemers en inmiddels uitgegroeid tot een internationale organisatie waar honderden mensen aan het werk zijn. En wellicht bekend uit het nieuws, want onlangs haalde het bedrijf 60 miljoen dollar op in een Series C-investeringsronde, geleid door Airbnb.

Videoconferentie middels Zoom

Bij een organisatie die zo snel groeit is goede communicatie van cruciaal belang. Niet alleen op kantoor tussen alle medewerkers, maar ook tussen de vestigingen in diverse landen. Na een uitgebreid onderzoek vond Tiqets het zinvol te investeren in videoconferentie. Gekozen werd voor het platform van Zoom Video Communications. Business Audio Systems installatiepartner RJ Collaboration Solutions mocht dit project gestalte gaan geven. De belangrijkste redenen om voor Zoom te kiezen waren onder andere de uitstekende gebruiksvriendelijkheid en de schaalbaarheid.

Videoconferencing middels Zoom
Bij Tiqets gebruikt men Zoom ten behoeve van hun videoconferencing meetings

Verschillende vergaderruimtes en huddle rooms

Zoom wordt als platform gebruikt en kan benaderd worden vanuit elke vergaderruimte. Zo kan elke medewerker één van de verschillende huddle rooms en vergaderruimtes reserveren en vanuit hier communicatie opstarten met de rest van de wereld. In de vestiging Amsterdam zijn talloze ruimtes beschikbaar om deze manier van werken zoveel mogelijk aan te moedigen. Zo wordt ook Slack ingezet en gecombineerd met Zoom. Dankzij het BYOD (bring your own device) kan iedereen met een eigen laptop gemakkelijk inloggen.

Verschillende vergaderruimtes en huddle rooms
Verschillende vergaderruimtes en kleine huddle rooms

All hands meetings

In de community room, in de volksmond ook wel de algemene ruimte of bedrijfskantine genoemd, kan in grote groepen vergaderd worden met het buitenland. Via een groot scherm en geïntegreerde videoconferentie apparatuur wordt een stabiele verbinding gelegd en kunnen grote groepen op verstaanbare wijze met elkaar communiceren. Ideaal voor presentaties op afstand. Een fantastische, waardevolle toevoeging binnen een internationale organisatie, omdat de afstanden met elkaar op deze wijze steeds meer verkleind worden.

All hands meetings essentieel voor Tiqets
All hands meetings essentieel voor Tiqets

Ook modern vergaderen met de nieuwste audio technologie?

Lees dan meer op onze Beamtracking informatie pagina en vraag een gratis proefplaatsing aan. Wilt u meer lezen over presentatie systemen en hoe u deze kunt integreren binnen bedrijfsvoering, bekijk dan onze pagina met geluidsinstallaties voor presentatie doeleinden.

Recent geïnstalleerd

Magazine

Hybride Technologie

  • Tech trends voor het bedrijfsleven in 2021
  • 104 pagina’s  inspiratie over het nieuwe Hybride Werken
  • Interviews met experts van Zoom en Microsoft Teams
  • De ontwikkeling van het Kantoor van de Toekomst
  • Boordevol tips over Online Samenwerken en Vergaderen

Vergeet je gratis e-book niet!

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.