Klant

Essentra Extrusion BV

Locatie

Buitenpost

Installateur

Inferno Audio Visueel

Functionaliteit

Achtergrondmuziek, Maskeren van gesprekken

Geluidssysteem kantoor Essentra Extrusion

Projectomschrijving

Essentra Extrusion is een ware pionier op het gebied van kunststof profielen. Opgericht in 1938 onder de naam Enitor. Maar vanaf 1956 één van de eerste bedrijven in Nederland die de voordelen va extrusie wist te benutten. Wereldwijd zijn er 9.000 mensen werkzaam bij deze organisatie. Voor de vestiging in Buitenpost mocht installatiepartner Inferno Audio Visueel een geluidssysteem voor kantoor en receptie leveren en installeren.

Geluiden van verkoopafdeling maskeren

Door de opbouw van het kantoorpand zijn gesprekken binnen diverse ruimtes goed te verstaan. Vanuit Essentra Extrusion ontstond de vraag of Inferno Audio Visueel een idee had om het geluid vanaf de verkoopafdeling in de ontvangstruimte te maskeren. De oplossing was om een geluidssysteem op kantoor met achtergrondmuziek heel functioneel te gebruiken. Door de aanwezigheid van muziek kunnen geluiden worden gemaskeerd.

Geluidssysteem voor kantoor met beperkt budget

Essentra gaf aan dat een zeer beperkt budget voor handen was. Toch moest het geluidssysteem op kantoor makkelijk te bedienen zijn. De speakers moesten goed in het systeemplafond passen. Met de producten van Business Audio Systems kon een geluidssysteem met gepast budget in elkaar worden gedraaid.

Stijlvol en gebruiksvriendelijk systeem

Het geluidssysteem voor kantoor is een combinatie van een gebruiksvriendelijke mengversterker met enkele design inbouw luidsprekers. De mengversterker is duurzaam door zijn stand-by functionaliteit. De inbouwluidsprekers zien er stijlvol uit in het systeemplafond. Ze zijn zodanig geplaatst, zodat in de hele ontvangstruimte een deken van muziek ligt. Overal waar klanten en leveranciers zich bevinden is muziek aanwezig.

Makkelijke bediening door gastvrouw

Bij de receptie is een volumeregelaar op de wand geplaatst. Hiermee kan de muziek harder of zachter worden gezet. De muziek is afkomstig van een internetradio. Deze is in het IT-netwerk geïntegreerd en zorgt voor een stabiel signaal. Via een app kan de radiozender worden geselecteerd.

Het eindresultaat komt overeen met de vraag vanuit Essentra. Muziek in de ontvangstruimte die ervoor zorgt dat vertrouwelijke gesprekken vanuit het kantoor niet kunnen worden gehoord. Een makkelijke bediening voor de gastvrouw in de receptie. Kortom, een uiterst functioneel geluidssysteem voor kantoor, receptie en wachtruimte.

Recent geïnstalleerd

Vergeet je gratis e-book niet!

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.