Klant

Ziggo Fashion

Locatie

Sneek

Installateur

Inferno Audio Visueel

Functionaliteit

Achtergrondmuziek

Geluidsinstallatie winkel Ziggo Fashion

Projectomschrijving

Ziggo Fashion is een hippe, eigentijdse modewinkel en gevestigd aan het mooiste grachtje van Sneek. Er wordt kleding aangeboden van Deense, Spaanse, Duitse, Engelse, Belgische en Nederlandse modemerken. Onlangs heeft de winkel een metamorfose ondergaan. Het pand is terug gebracht naar dezelfde stijl als in de jaren ‘50. Installatiepartner Inferno Audio Visueel mocht Ziggo Fashion een stijlvolle geluidsinstallatie leveren, die de winkel voorziet van achtergrondmuziek.

Geluidsinstallatie winkel met achtergrondmuziek

In de retail is er geen winkel meer te vinden zonder muziek. Als er goed nagedacht is over de muziek, dan sluit deze perfect aan bij de doelgroep. De muziek moet natuurlijk ook goed worden weergegeven. Niet te hard, maar ook niet te zacht en perfect verspreid door de hele winkel. En op zo’n manier dat klanten elkaar nog goed kunnen verstaan, maar dat hun privacy wel gewaarborgd is. Een goede sfeer zorgt ervoor dat klanten langer blijven en de kans op aankopen vergroot wordt.

Geluidsinstallatie die past binnen het winkelconcept

De uitstraling van Ziggo Fashion past geheel in de trend van dit moment. De winkeloppervlakte van de boetiek is niet groot, maar wel gezellig en warm. Wit speelt een belangrijke rol in de winkel. Zo zijn de wanden en de schappen in witte kleurstelling uitgevoerd. De geluidsinstallatie in de winkel is dan ook in het wit uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat de luidsprekers opgaan in het winkelconcept en daardoor minder opvallen. Installatiepartner Inferno Audio Visueel heeft hierin een leidende rol gespeeld door Ziggo Fashion te begeleiden door de vele mogelijkheden.

Warme klanken benadrukt door subwoofer

Door het inzetten van een subwoofer kan de warmte in een winkel extra kracht bij gezet worden. Deze is absoluut niet bedoeld om de bassen de winkel uit te laten knallen. Integendeel. Het zorgt voor een fijn detail in het laag die ervoor zorgt dat de muziek de klant omarmt. Het volume van de subwoofer staat dan ook niet hard, maar is volledig aangepast op de rest van de muziekweergave en is hoorbaar in de hele winkel.

Uniforme installatie in elke winkel

Ziggo Fashion beschikt intussen over 2 winkels. Beide winkels zijn uitgerust met exact dezelfde geluidsinstallatie. Dit zorgt ervoor dat de muziekbeleving in beide winkels gelijk is. Maar bovendien is het zo dat de bediening van de geluidsinstallatie overeenkomt. Hiermee zorgt Ziggo Fashion voor consistentie in de installatie en blijft de kennis van de installatie altijd aanwezig. Ook bij verloop van personeel. Dit minimaliseert de kans dat er geen muziek in de winkel te horen is.

Business Audio Systems Retail Experts

In Nederland werkt Business Audio Systems met een groep installatiebedrijven die zich hebben gespecialiseerd in de aanleg van geluidsinstallaties in de retail sector. Deze bedrijven zijn lokaal gevestigd, maar dekken gezamenlijk heel Nederland af. De opdrachtgever is hiermee verzekerd van snelle service en support, wanneer dit nodig mocht zijn. Mocht Ziggo Fashion besluiten in de toekomst verder uit te breiden, dan kunnen zij een beroep doen op de Retail Experts. Ook buiten Friesland.

Recent geïnstalleerd

Vergeet je gratis e-book niet!

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.