Klant

OneMed BV

Locatie

Eindhoven

Installateur

Backline AV

Functionaliteit

Radio, Achtergrondmuziek

Geluidsinstallatie warehouse OneMed BV

Projectomschrijving

OneMed BV levert medische hulpmiddelen aan ziekenhuizen, huisartsen, zorginstellingen, apotheken en bij de mensen thuis. Het bedrijf telt bijna 300 medewerkers en is onderdeel van de internationale OneMed Group. In de zomer van 2018 werd een nieuw warehouse betrokken op bedrijventerrein Fligh Forum in Eindhoven. Het state of the art warehouse telt 3.925 m² magazijn en bijna 500 m² kantoorruimte. Installatiepartner Backline AV mocht in een geluidsinstallatie plaatsen in het nieuwe warehouse.

Af en toe wat harder!

Al direct bij het eerste gesprek met Matthijs Jonkers van OneMed BV werd duidelijk dat de kwaliteit van de installatie hoog mocht zijn. De medewerkers in het magazijn vinden het heerlijk om met de radio op de achtergrond te werken. De muziek zorgt voor een prettige werksfeer en bovendien blijven ze elk uur op de hoogte van het laatste nieuws. Zo af en toe wordt het muziekvolume even wat harder gezet als er een goed nummer voorbij komt. Voor Backline AV werd al gauw duidelijk met welke luidspreker ze moesten gaan werken.

Hoogwaardige pendel luidspreker

De DP6 van Community is een hoogwaardige pendel luidspreker met een fantastische muziekweergave. De lage tonen klinken fantastisch, terwijl ook spraak, zang en melodielijnen optimaal verstaanbaar zijn. Deze luidspreker klinkt als een klok. Op een hoogte van 10 meter dekt DP6 een oppervlakte van 300 m². Dankzij de hoogte van 12 meter kan met een relatief laag aantal luidsprekers een groot oppervlakte afgedekt worden. Bovendien is het in het warehouse relatief rustig qua omgevingsgeluid. Dit betekent dat de luidsprekers op rustig volume kunnen spelen.

Storingsvrije internetradio

De basis van de hele installatie is een storingsvrije internetradio. Een internetradio heeft ten opzichte van DAB+ en FM dat er geen antenne meer gebruikt hoeft te worden. De radio kan in het netwerk gehangen worden of er kan een ethernetkabel ingeplugd worden. Na verbinding met het internet kunnen er duizenden zenders opgezocht worden. Volume en zenderkeuze kunnen worden ingesteld via een app. Ontzettend handig! Bovendien is de connectie met de rest van de installatie perfect. Audio kan op hoogwaardige wijze worden weergegeven.

Geluidsinstallatie in uw warehouse?

Het warehouse van OneMed BV is met haar nieuwe geluidsinstallatie een fantastische plek om te werken. Wilt u uw medewerkers ook een fantastische werkplek bezorgen? Kijk dan op onze speciale pagina over geluidsinstallaties voor bedrijfshallen of vraag direct een gratis offerte aan.

Wij helpen u gratis en vrijblijvend
bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie
voor uw bedrijfsruimte of sportaccommodatie.

Of bel ons direct op 085-2500917.

Recent geïnstalleerd

Vergeet je gratis e-book niet!

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.