Klant

MAT Afbouw

Locatie

Zaltbommel

Installateur

Ruitech Solutions

Functionaliteit

Presenteren

Geluidsinstallatie vergaderzaal MAT Afbouw

Projectomschrijving

MAT Afbouw is gevestigd in Zaltbommel en is een toonaangevende droge afbouwer met een specialisatie in metal stud systemen. Het bedrijf kenmerkt zich met innovatieve oplossingen voor brand, geluid, akoestiek, logistiek, inbraak- en kogelwering, maar ook naadloze klimaatplafonds. Installateur Ruitech Solutions mocht voor MAT Afbouw audiovisuele oplossingen realiseren in de directie- en vergaderzaal. De geluidsinstallatie voor de vergaderzaal is onderdeel van de totaaloplossing.

 

Ingebouwde geluidsinstallatie vergaderzaal

Voor MAT Afbouw was het belangrijk dat ze op eenvoudige wijze met meerdere laptops kunnen presenteren op een touchscreen. Beeld en geluid dienen hierbij naadloos mee te schakelen met de presentator van dienst. Alle apparatuur dient netjes weggewerkt te worden onder de in hoogte verstelbare vergadertafel.

Ruitech Solutions heeft in samenwerking met MAT Afbouw de technische tekeningen en ook de kabeltracés gespecificeerd. In de vergaderzaal is een akoestische wand geplaatst. Een specialiteit van MAT Afbouw. In de akoestische wand zijn 2 stijlvolle inbouwluidsprekers geplaatst die zorgen voor een geweldige geluidsweergave van de presentatie. De speakers zijn geoptimaliseerd voor verstaanbaarheid en optimale weergave van multimedia.

Voorzieningen weggewerkt in tafel

In de vergadertafel is een voorziening gemonteerd om laptops van stroom te voorzien, maar ook om het volume van het geluid harder of zachter te kunnen zetten. Het maakt hierbij niet uit welke laptop is aangesloten op het touchscreen. Het doordachte systeem beweegt hier mee met de gebruiker. Een scaler/switcher onder de tafel zorgt voor al deze audiovisuele schakelingen.

Technische beperkingen geliquideerd

Het resultaat is een hele nette vergaderzaal met een perfect geïntegreerde geluidsinstallatie. Door de akoestische wand wordt een hele prettige omgeving gecreëerd om te communiceren. Er is geen sprake van echo’s. Technische beperkingen om te presenteren zijn allemaal geliquideerd. Hierdoor zijn de deelnemers aan de vergaderingen optimaal gefocust op de meeting.

Recent geïnstalleerd

Vergeet je gratis e-book niet!

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.