Klant

PON Volkswagen

Locatie

Amersfoort

Installateur

RDJ AV

Functionaliteit

Achtergrondmuziek, Omroep

Geluidsinstallatie showroom PON Volkswagen

Projectomschrijving

Pon Dealer Groep is dealer voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en VW bedrijfswagens. Pon heeft vestigingen in Amersfoort, Hoogland, Barneveld, Hilversum, Naarden en Nijkerk. Voor de vestiging in Amersfoort mocht RDJ AV de bestaande geluidsinstallatie voor showroom en werkplaatsen renoveren en uitbreiden met een omroepsysteem.

Via omroep snel en effectief collega’s bereiken in het hele pand

Na de renovatie is het systeem in drie zones opgebouwd, te weten de showroom en twee werkplaatsen. Per zone kan eenvoudig de muziekkeuze worden bepaald en het volume worden ingesteld. Bovendien is het mogelijk om in de showroom een extra microfoon aan te sluiten in het geval er evenementen worden georganiseerd.

De bediening van dit systeem gebeurt centraal via drie wandbedieningspanelen die naast elkaar zijn geïnstalleerd. Elk paneel is geschikt voor een specifieke zone. Bij de aanleg van deze bediening is rekening gehouden met toekomstige uitbreiding. Er kunnen op deze wijze meerdere zones toegevoegd worden zonder dat dit ten koste gaat van de huidige bediening.

Nieuw is de omroepfunctionaliteit. Terwijl de achtergrondmuziek speelt kunnen er berichten worden omgeroepen via het systeem. Terwijl de mededelingen klinken wordt de muziek weg gedrukt via een geprogrammeerde prioriteit-functie. Bij de receptie is een omroepmicrofoon geplaatst, zodat men snel en effectief collega’s in het pand kan bereiken.

Recent geïnstalleerd

Vergeet je gratis e-book niet!

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.