Klant

Restaurant La Gondola

Locatie

Sneek

Installateur

Inferno Audio Visueel

Functionaliteit

Achtergrondmuziek, Presenteren

Geluidsinstallatie restaurant La Gondola

Projectomschrijving

Pizzeria ristorante La Gondola uit Lemmer heeft onlangs verbouwd en daarbij gekozen voor een geheel nieuw systeem ten behoeve van achtergrondmuziek. Inferno Audio Visueel uit Sneek mocht dit project realiseren. Het resultaat is een warme golf van achtergrondmuziek, die door het hele restaurant te horen is en makkelijk kan worden bediend door het personeel.

Bediening via iPad

La Gondola heeft ruimte voor maar liefst 250 gasten. In totaal is gebruik gemaakt van 28 CM20T luidsprekers. Deze zijn op circa 3 meter van elkaar geïnstalleerd. Het volume is dusdanig ingesteld dat de muziek tijdens drukte perfect verstaanbaar blijft, maar niet gaat irriteren. Zelfs op het toilet is muziek te horen en blijft de Italiaanse sfeer voelbaar.

Het systeem wordt gestuurd door de Audiocontrol 12.8 matrix en is opgedeeld in meerdere zones, zodat diverse ruimtes in het restaurant apart van elkaar kunnen worden gebruikt. Zo kan er achterin het restaurant een presentatie of training worden gegeven, zonder dat de gasten voor in het restaurant dit merken. Multifunctionaliteit ten top.

Om de installatie te bedienen kan gebruik worden gemaakt van een iPad. Middels een op maat gemaakte applicatie kan het personeel op gebruiksvriendelijke wijze sturen. Bovendien is in elke ruimte een DIWAC (digital wall controller) te vinden, waarmee de ruimte zelf bediend kan worden.

Recent geïnstalleerd

Vergeet je gratis e-book niet!

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.