Klant

Brasserie Veluwezoom

Locatie

Rheden

Installateur

Next Level Audiovisueel

Functionaliteit

Achtergrondmuziek

Geluidsinstallatie brasserie Veluwezoom

Projectomschrijving

Brasserie Veluwezoom is te vinden het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in Rheden. In het boerderijencomplex vormt de brasserie het perfecte begin- of eindpunt van een dagje Nationaal Park. Installatiepartner Next Level Audiovisueel mocht in de brasserie een nieuwe geluidsinstallatie plaatsen. De geluidsinstallatie is bedoeld om achtergrondmuziek weer te geven tijdens openingstijden. Een absolute toevoeging aan de toch al sfeervolle brasserie!

Verstaanbare geluidsinstallatie brasserie

De bezoekers van Brasserie Veluwezoom zitten doorgaans niet te wachten op een ruimte vol met harde muziek. Dat past ook niet als men rustig een kopje koffie drinkt en iets eet van de uitgebreide menukaart. Het was dan ook een wens van de uitbater om rustige achtergrondmuziek in de zaak te hebben die de stilte doorbreekt. Rustig op de achtergrond, maar wel verstaanbaar. De gasten moeten tenslotte wel kunnen horen welke muziek aan staat.

Nieuwe KUBO luidsprekers

Om aan bovenstaande wensen te voldoen was de keuze van de luidspreker erg belangrijk. Installatiepartner Next Level Audiovisueel adviseerde dan ook om te kiezen voor de nieuwe KUBO luidspreker van Business Audio Systems. De KUBO heeft een vierkant ontwerp en kan goed bevestigd worden op de houten balken die door het open plafond lopen. Om een goede dekking van het geluid te garanderen is gekozen voor een 3” luidspreker, die op meerdere plekken is geïnstalleerd. Op deze wijze hoeft de muziek niet hard gezet te worden om toch overal goed gehoord te kunnen worden.

Eenvoudige bediening achter de bar

Vanaf een eenvoudig te bedienen versterker kan het personeel van de brasserie de geluidsinstallatie bedienen. Op de versterker is een grote, ronde knop te vinden waarmee het volume harder of zachter gezet kan worden. Er kunnen 4 muziekbronnen worden aangesloten. In het geval van Brasserie Veluwezoom is slechts 1 bron aangesloten en wordt er muziek vanaf een telefoon afgespeeld. De eigenaar maakt zelf playlists met muziek waarvan hij denkt dat het past bij de sfeer en uitstraling van de zaak.

Zeker van een betrouwbare zaak

Installatiepartner Next Level Audiovisueel is gevestigd in Limburg. Brasserie Veluwezoom in Rheden. De afstand is dan ook nogal groot. Toch was dit voor Brasserie Veluwezoom geen reden om niet met Next Level samen te werken. De geluidsinstallatie is namelijk zo eenvoudig ingesteld dat er niets aan defect kan gaan. Het geluid staat zo rustig dat er geen luidsprekers opgeblazen kunnen worden. Next Level Audiovisueel was dan ook zeker van zijn zaak. Het systeem blijft werken.

Ook een geluidsinstallatie in uw brasserie?

Samen met onze installatiepartners leveren wij ruim 500 installatieprojecten per jaar op. We hebben dan ook een enorme ervaring op het gebied van geluidsinstallaties voor de horeca. Geluidsinstallatie die klinken, verstaanbaar zijn en sfeer toevoegen aan uw eet- en drinkgelegenheid. We zijn u graag van dienst!

Recent geïnstalleerd

Vergeet je gratis e-book niet!

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.