Klant

Financieel diensverlener

Locatie

Rotterdam

Installateur

RDJ AV

Functionaliteit

Muziek, Achtergrondmuziek, Presentatie

Geluidsinstallatie bedrijfskantine en trainingsruimte

Projectomschrijving

In het centrum van Rotterdam heeft installatiepartner RDJ AV een nieuwe geluidsinstallatie geplaatst in een bedrijfskantine en een trainingsruimte van een financieel dienstverlener. De installatie wordt tweeledig gebruikt voor het geven van presentaties en het afspelen van achtergrondmuziek. Omdat het bedrijf beschikt over een fantastisch terras met uitzicht over Rotterdam is de installatie ook naar buiten uitgebreid met weerbestendige luidsprekers. Hoewel de herfst net is begonnen is het bedrijf hiermee toch al klaar voor het voorjaar.

Geluidsinstallatie bedrijfskantine

De kantine begint voor veel bedrijven een multifunctionele ruimte te worden. Waar voorheen alleen werd gegeten vinden er inmiddels steeds meer activiteiten plaats. Muziek is dan ook niet meer weg te denken in een moderne bedrijfskantine. Een lekker stukje muziek op de achtergrond draagt tenslotte bij aan een prettige, warme omgeving waarin het personeel even tijd voor zichzelf kan nemen tijdens de pauzes. Het geluid staat zacht, overheerst niet, maar is toch goed te verstaan. Dat is de kracht van een doordachte geluidsinstallatie.

Klaar voor een bedrijfsfeestje

Boven het plafond zijn 2 subwoofers geplaatst. Ze zijn onzichtbaar, maar heel erg goed hoorbaar. Bij het luisteren van achtergrondmuziek zullen ze niet direct op de voorgrond treden. Maar wanneer er een bedrijfsfeestje of vrijdagmiddagborrel georganiseerd wordt en de muziek wat harder komt te staan, dan staan ze direct hun mannetje. De bassweergave wordt hiermee flink verbeterd en zelfs voelbaar voor de mensen in de ruimtes.

Uitbreiding naar het terras

Tijdens dagen met hogere temperatuur duiken de medewerkers van deze financieel dienstverlener al snel het terras op. De werkdag wordt hierdoor onderbroken door een heerlijke pauze met de nodige zonnestralen. Op het terras heeft installatiepartner RDJ AV mogen uitbreiden en daar zijn dan ook weerbestendige luidsprekers geplaatst. Deze luidsprekers zijn bestand tegen hitte, regen, vorst, kou en andere neerslag. De sfeer die door de muziek wordt neergezet wordt hiermee op zonnige dagen ook mee naar buiten genomen.

Geluidsinstallatie trainingsruimte

De geluidsinstallatie in de trainingsruimte in het kantoor in Rotterdam wordt op twee manieren gebruikt. Natuurlijk worden hier trainingen gegeven. De docent of coach kan middels de geluidsinstallatie beter worden uitversterkt. Door het gebruik van een draadloze microfoon hoeft hij/zij niet met stemverheffing te praten. De luidsprekers zijn door de hele trainingsruimte verdeeld, zodat overal een optimale verstaanbaarheid wordt gerealiseerd. Als er pauzes zijn tijdens de trainingen kan de geluidsinstallatie makkelijk switchen naar de weergave van muziek. Een uitstekend alternatief voor de doodse, ongemakkelijke stilte.

Draadloze microfoons

In de trainingsruimte zijn 2 draadloze microfoons geïnstalleerd. Een handheld microfoon die in de hand gebruikt kan worden. En een headset die op het hoofd gezet kan worden. Beide zijn door middel van encryptie beveiligd tegen afluisteren. Wanneer de microfoons niet gebruikt worden kunnen ze in het laadstation gezet worden, zodat ze altijd weer zijn opgeladen voor de volgende keer.

Recent geïnstalleerd

Vergeet je gratis e-book niet!

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.