Klant

Georg No.5 Mer du Nord

Locatie

Zandvoort

Installateur

Misc. Beeld & Geluid

Functionaliteit

Achtergrondmuziek

Geluidsinstallatie Beachclub Zandvoort

Projectomschrijving

Georg No. 5 Mer du Nord is een trendy beachclub aan het strand van Zandvoort. Onlangs is gekozen voor een nieuwe geluidsinstallatie om middels achtergrondmuziek de juiste sfeer te realiseren in het restaurant, buiten op het terras en bij de zwembaden. Misc. Beeld & Geluid uit Maarssen mocht deze opdracht invullen en hebben het project in de zomer mogen afronden.

Esthetische luidsprekers

Met de esthetiek is rekening gehouden door gebruik te maken van witte luidsprekers. De MASK6T is een perfecte luidsprekers voor het weergeven van achtergrondmuziek en is op 100 Volt aangesloten. Bovendien is deze luidspreker met IP64 genormeerd en hierdoor spatwaterdicht. Terwijl de aluminium grille bestand is tegen het zout wat op het strand in de lucht aanwezig is.

De aansturing van de verschillende zones gebeurt door een ZONE4 voorversterker, waarop vier stuks ZONE4R bedienpanelen middels CAT5 zijn aangesloten. In elke ruimte kan het geluid apart worden gecontroleerd. De versterking van de verschillende zones, waaronder het restaurant, het terras en de zwembaden, vindt plaats door een REVAMP4240T. Er is dusdanig gecalculeerd, zodat er in de toekomst nog uitgebreid kan worden qua vermogen.

Recent geïnstalleerd

Vergeet je gratis e-book niet!

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.