Klant

Nijwa Groep

Locatie

Rijssen

Installateur

RJ Collaboration Solutions

Functionaliteit

Radio, Achtergrondmuziek, Presenteren

Centrale geluidsinstallatie kantoren Nijwa Groep

Projectomschrijving

Nijwa Groep is de truck- en bedrijfswagen dealer voor Volvo Trucks en Renault Bedrijfswagens in Noordoost Nederland. Naast de directe verkoop van nieuwe en gebruikte wagens biedt Nijwa een compleet pakket aan aftersales diensten aan, zoals onderhoud, keuringen, cursussen, wagenparkbeheer en verhuur. Het hoofdkantoor van Nijwa Groep is gevestigd in Rijssen en is door installatiepartner RJ Collaboration Solutions uitgerust met een centrale geluidsinstallatie voor de kantoren, kantine en wachtruimtes.

Geluidsinstallatie kantoren met radio

In het hoofdkantoor van Nijwa Groep in Rijssen worden maar liefst 32 kantoren voorzien van radio. In de kantoren kan via een digitaal paneel op de wand gekozen worden tussen 4 radiozenders. Aan het personeel is gevraagd naar welke zenders zij het liefst luisteren. Aan de hand hiervan zijn 4 voorkeurszenders ingesteld, die op de wall panels geselecteerd kunnen worden. Uiteraard kan per kantoor ook worden besloten om de muziek uit te zetten. Ook kan men het volume per kantoor harder of zachter zetten. Wel zo prettig als er overleg plaatsvindt of een belangrijk telefoontje gepleegd moet worden.

Wachten met muziek op de achtergrond

Nijwa Groep beschikt over verschillende wachtruimtes waar chauffeurs kunnen wachten op hun afspraak of op hun onderhoudsbeurs. In alle ruimtes is ook muziek aanwezig. De achtergrondmuziek zorgt ervoor dat het wachten toch iets plezieriger wordt. Bovendien is elk uur het nieuws te horen, waardoor men direct op de hoogte is van de laatste actualiteiten. De wachtruimtes zijn voorzien van een koffieapparaat en een beeldscherm met digitale informatie. Al deze elementen samen maken het wachten een stuk aangenamer. Goed over nagedacht van Nijwa!

Autonome geluidsinstallatie voor kantine

De kantine is voor Nijwa Groep een plek waar personeel, management en directie regelmatig samenkomt. Een algemene ruimte die benut wordt voor de lunch, maar ook voor de vrijdagmiddagborrel of bijeenkomsten van het personeel. In de kantine is een waanzinnige geluidsinstallatie geplaatst met optimale spraakverstaanbaarheid en fantastische muziekweergave. Hierdoor kan de kantine multifunctioneel ingezet worden. Denk aan een feestje, het bekijken van sportwedstrijden, maar ook aan presentaties waar een microfoon bij ingezet wordt.

Verstaanbaarheid in vergaderruimtes

De vergaderruimtes zijn niet opgenomen in de centrale geluidsinstallatie, maar er is wel goed nagedacht over de geluidsweergave van meetings, presentaties of videoconferencing. Want stelt u zichzelf eens voor dat de nieuwste bedrijfsvideo wordt gepresenteerd met krakend geluid. Daar zit u toch niet op te wachten? Nijwa Groep niet elk geval en zij hebben dan ook gekozen voor uitstekende opbouwluidsprekers naast hun state-of-the-art presentatieschermen.

Geluidsinstallatie in uw kantoorpand?

Een centrale geluidsinstallatie in kantoren aanleggen is een vak. Maar eenmaal geplaatst zorgt deze installatie voor ontzettend veel plezier bij uw medewerkers. U geeft hiermee uw medewerkers zelf de keuze of zij naar de radio willen luisteren, op welk volume en naar welke zender. Zo ontstaat in elk kantoor een optimaal werkklimaat. Bovendien kunt u de centrale geluidsinstallatie updaten met omroepmogelijkheden of koppelen aan uw brandmeldinstallatie. Zo slaat u meerdere vliegen in één klap. Bekijk onze speciale pagina over geluidsinstallaties op kantoor of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Wij helpen u gratis en vrijblijvend
bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie
voor uw bedrijfsruimte of sportaccommodatie.

Of bel ons direct op 085-2500917.

Recent geïnstalleerd

Vergeet je gratis e-book niet!

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.